X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EDMG13CMF
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
EDMG13CMF
Categorie :
Type of disk used to store digital data, such as a MiniDisc.
magneto optical-schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:33:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 26349
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony EDMG13CMF magneto optical-schijf:
De korte redactionele beschrijving van Sony EDMG13CMF magneto optical-schijf
Mac F 2048b/s Doos 5 stuks.

Marketingtekst Sony EDMG13CMF magneto optical-schijf

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony EDMG13CMF magneto optical-schijf.
3,5-inch Gigamo optische magneet-discs. Ideaal voor backups van multimedia-bestanden, archivering van gegevens en montage van digitale video-opnamen. Uitgerust met MSR-technologie, waarmee de capaciteit tot 1,3 GB wordt verhoogd. Deze versie is geformatteerd voor Macintosh.
Korte samenvatting Sony EDMG13CMF magneto optical-schijf:
Deze korte samenvatting van de Sony EDMG13CMF magneto optical-schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony EDMG13CMF, 8,89 cm (3.5"), 40 g
Lange samenvatting Sony EDMG13CMF magneto optical-schijf:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony EDMG13CMF magneto optical-schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony EDMG13CMF. Maat: 8,89 cm (3.5"), Gewicht: 40 g
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Geformatteerd opnamecapaciteit*
The formatted capacity that can be recorded by the device in a certain time period.
1300 MB
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
90 x 6 x 94 mm
Technische details
Bytes per sector
2048
Gewicht en omvang
Maat *
Physical dimension.
8,89 cm (3.5")
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
40 g