X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EDM600
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
EDM600
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 14 feb 2017 02:59:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 109595
Deze statistiek is gebaseerd op de 66906 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65165 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony EDM600 600MB 1stuk(s) lege cd:
De korte redactionele beschrijving van Sony EDM600 600MB 1stuk(s) lege cd
MO Disk 600MB 5.25" 1pk

Marketingtekst Sony EDM600 600MB 1stuk(s) lege cd

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony EDM600 600MB 1stuk(s) lege cd.
Hoge opslagcapaciteit
Hoge betrouwbaarheid : levensduur voor 50 jaar archivering en 10 miljoen overschrijvingen
Snelle gegevenstoegang
Volledige backwardse compatibiliteit
Groot aantal verschillende toepassingen
Korte samenvatting Sony EDM600 600MB 1stuk(s) lege cd:
Deze korte samenvatting van de Sony EDM600 600MB 1stuk(s) lege cd-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony EDM600
Lange samenvatting Sony EDM600 600MB 1stuk(s) lege cd:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony EDM600 600MB 1stuk(s) lege cd, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony EDM600
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
600 MB
Aantal per verpakking*
1 stuk(s)
Opnametijd
68 min
Verpakking
Gewicht pallet
45 kg
Afmetingen omdoos (B x D x H)
135 x 153 x 11 mm