X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ECM-MSD1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ECMMSD1
Categorie :
Instrument for converting sound waves into electrical energy variations which may then be amplified, transmitted, or recorded.
microfoons
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:45:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 49366
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Microphone ECM-MSD1:
De korte redactionele beschrijving van Sony Microphone ECM-MSD1
Sony Microphone ECM-MSD1

Marketingtekst Sony Microphone ECM-MSD1

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Microphone ECM-MSD1.
Stereo-microfoon voor gewone accessoireschoen

- Ontworpen om geluiden op te vangen en te onderscheiden
- Selecteerbaar bereik van 90 of 120 graden
- Compatibel met alle hoofdmodellen met microfoonaansluiting
- Zwart met zilver gekleurd
Korte samenvatting Sony Microphone ECM-MSD1:
Deze korte samenvatting van de Sony Microphone ECM-MSD1-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Microphone ECM-MSD1, 50 g, MIC
Lange samenvatting Sony Microphone ECM-MSD1:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Microphone ECM-MSD1, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Microphone ECM-MSD1. Gewicht: 50 g, Aansluiting(en): MIC
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Aansluiting(en)
MIC
Overige specificaties
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
50 g