X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
E180CD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
E180CD
Categorie :
Sealed plastic object containing a length of audio or videotape, wound on a pair of spools, for insertion into a recorder, playback device, or other machine.
audio-/videocassettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:18:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11278
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony E180CD:
De korte redactionele beschrijving van Sony E180CD
E180CD

Marketingtekst Sony E180CD

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony E180CD.
VHS CD Tape - 180 min. Eén. De CD-serie, speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik, geeft gegarandeerd uitzonderlijk heldere opnamen
Korte samenvatting Sony E180CD:
Deze korte samenvatting van de Sony E180CD-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony E180CD
Lange samenvatting Sony E180CD:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony E180CD, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony E180CD. Opnametijd: 180 min
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Opnamemodi
Opnametijd
180 min
Verpakking
Aantal
The number of products there are.
1
Technische details
Vierkantheid
90 procent
Technische details
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
17 µm
Tapebreedte (metrisch)
The size of the tape from one side to the other.
1,27 cm
Remanentie
160 mT
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
58,1 kA/m
Soort
Characteristics of the device.
VHS CD