X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD Player
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVP-NS930VS.1EC
Categorie :
Met een DVD-speler/-recorder kunt u DVD-video\'s kijken/opnemen en vaak ook een groot aantal andere video en audio CD/DVD formaten. Vaak hebben deze apparaten ook een ingebouwde harde schijf, zodat u televisieprogramma\'s of video van uw camera kunt opnemen en later bekijken, bewerken en op DVD branden. Sommige apparaten zijn zelfs uitgerust met automatische reclameherkenning, zodat u nooit meer ongewenste reclame hoeft te kijken: u laat gewoon de DVD-recorder het programma dat u wilt kijken opnemen en begint zelf enige tijd later (de duur van alle reclameblokken bij elkaar) met kijken, zo kunt u ongestoord van uw TV programma genieten.
DVD-spelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 12 dec 2012 04:08:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7656
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony DVD Player:
De korte redactionele beschrijving van Sony DVD Player
DVD Player

Marketingtekst Sony DVD Player

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DVD Player.
Meerkanaals combinatiespeler uit de QS-serie met Precision Cinema Progressive en een 12-bits/108 MHz Noise Shaped Video™ D/A-converter voor het afspelen van DVD/CD/MP3 op data-CD/Super Audio CD. Leverbaar in zwart of zilver.

Eigenschappen

Precision Drive 2, mechanisme voor snelle, stabiele en nauwkeurige weergave
CD-R/RW, data-CD (MP3) en SVCD (Simple Playback)
DVD-R/RW (VR- en Videomodus)
DVD+R/+RW
Super Audio CD Multi-channel
Progressieve-scanuitgang
12-bits/108 MHz Noise Shaped Video™ D/A-converter
Component Video-uitgangen
Optische uitgang
5.1-kanaals analoge audio-uitgang
Product uit de QS-serie
Aluminium frontpaneel
Korte samenvatting Sony DVD Player:
Deze korte samenvatting van de Sony DVD Player-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DVD Player, Dolby Digital, 5 - 35 °C, 25 - 80 procent, AC220-240V, 50/60Hz, Zilver, 430 x 257 x 77 mm
Lange samenvatting Sony DVD Player:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DVD Player, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony DVD Player. Ingebouwde audio decoders: Dolby Digital, Signaal/ruis-verhouding: 115 dB. Kleur van het product: Zilver. Gewicht: 2,8 kg. Stroomvoorziening: AC220-240V, 50/60Hz, Afmetingen (BxDxH): 430 x 257 x 77 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Audio
Ingebouwde audio decoders*
Device or software capable of decoding a digital stream of audio e.g. internet radio.
Dolby Digital
Signaal/ruis-verhouding
De verhouding tussen signaal- en ruisintensiteit
115 dB
Kleur
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,8 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35°C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
25 - 80 procent
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC220-240V, 50/60Hz
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
430 x 257 x 77 mm
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x Analog Stereo Output
2x SCART Connector
1x Composite Video Output
1x S-Video Output
1x Digital Audio Output: Coaxial
1x Digital Audio Output: Optical