X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Bluetooth Headset HBH-PV700
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DPY901558/1 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Een headset is een combinatie van een hoofdtelefoon met een microfoontje. Voor hands-free bellen gebruikt men meestal een headset met maar één oordopje, voor bellen via internet of communiceren tijdens spellen gebruikt men er meestal één met twee oordopjes.
mobiele hoofdtelefoons
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:47:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19758
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Bluetooth Headset HBH-PV700 Monauraal Bluetooth Groen, Wit:
De korte redactionele beschrijving van Sony Bluetooth Headset HBH-PV700 Monauraal Bluetooth Groen, Wit
Bluetooth headset HBH-PV700

Marketingtekst Sony Bluetooth Headset HBH-PV700 Monauraal Bluetooth Groen, Wit

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Bluetooth Headset HBH-PV700 Monauraal Bluetooth Groen, Wit.
Maak optimaal gebruik van je handen
Heb je ooit geprobeerd aantekeningen te maken tijdens een telefonische vergadering, onder het rijden een gesprek aan te nemen, of het toetsenbord van je telefoon te gebruiken bij de communicatie met automatische spraaksystemen? Dan zul je beslist blij zijn met de Bluetooth™headset HBH-PV700, een draadloze oplossing waarmee je je handen vrijhoudt.

Gebruiksvriendelijk
Een draadloze headset die telefoneren prettig gemakkelijk maakt. Als je wordt gebeld hoef je je mobiele telefoon niet te pakken. Druk eenvoudig op de antwoordknop op de buitenkant van de headset en regel het volume met de volumetoetsen. Een discreet lichtje toont de batterijstatus.

Beproefde draadloze Bluetooth™-technologie
De HBH-PV700 is compatibel met mobiele telefoons van Sony Ericsson met Bluetooth en andere merken telefoons met Bluetooth. Door het lage gewicht en het op beide oren passende ergonomische oorbeugel blijf je met de HBH-PV700 de hele dag werkelijk handsfree.

-Beproefde Bluetooth™ technologie
-Gebruik beide handen wanneer je telefoneert
-Hou je telefoon in je zak terwijl je gesprekken afhandelt
-Handel gesprekken af en regel het volume met de gemakkelijk te bedienen knoppen op de headset
Korte samenvatting Sony Bluetooth Headset HBH-PV700 Monauraal Bluetooth Groen, Wit:
Deze korte samenvatting van de Sony Bluetooth Headset HBH-PV700 Monauraal Bluetooth Groen, Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Bluetooth Headset HBH-PV700, Monauraal, Groen, Wit, Bluetooth, 23 g, Telefoon
Lange samenvatting Sony Bluetooth Headset HBH-PV700 Monauraal Bluetooth Groen, Wit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Bluetooth Headset HBH-PV700 Monauraal Bluetooth Groen, Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Bluetooth Headset HBH-PV700. Headset type: Monauraal, Kleur van het product: Groen, Wit. Connectiviteitstechnologie: Bluetooth. Gewicht: 23 g. Compatibiliteit: Telefoon
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Headset type*
A headset is headphones combined with a microphone, or one headphone with a microphone. Headsets provide the equivalent functionality of a telephone handset but with hands-free operation. Types of headsets include single earpiece (monaural) and double earpiece.
Monauraal
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Groen, Wit
Prestatie
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bluetooth
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
23 g
Overige specificaties
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Telefoon
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sony Akono™ Headset HBH-608 Monauraal Bluetooth Wit
Sony Akono™ Headset HBH-608 Monauraal Bluetooth Wit
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
DPY901482/41
 — 
Sony Bluetooth™ Headset HBH-PV700 Monauraal Bluetooth Groen, Wit
Sony Bluetooth™ Headset HBH-PV700 Monauraal Bluetooth Groen, Wit
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
DPY901558/41
 —