X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
System Cable HCC-20
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DPY901270
Categorie :
Cable which connects a mobile phone to a charger, computer or other electronic device.
mobiele telefoonkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:57:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5045
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony System Cable HCC-20 Zwart mobiele telefoonkabel:
De korte redactionele beschrijving van Sony System Cable HCC-20 Zwart mobiele telefoonkabel
System Cable HCC-20

Marketingtekst Sony System Cable HCC-20 Zwart mobiele telefoonkabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony System Cable HCC-20 Zwart mobiele telefoonkabel.
Sony Ericsson systeemkabel Sony Ericsson T68i
Tevens geschikt voor de T68m, T200, T610 en P800.De systeemkabel HCC-20 is een geavanceerde kabel voor toepassing in de auto. Het verbindt de Advanced Car Handsfree HCA-20 met de telefoonhouder, waardoor de electronische unit wordt verbonden met uw mobiele telefoon. Het is aan te raden de installatie door een proffessioneel inbouwbedrijf te laten plaatsvinden.
Korte samenvatting Sony System Cable HCC-20 Zwart mobiele telefoonkabel:
Deze korte samenvatting van de Sony System Cable HCC-20 Zwart mobiele telefoonkabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony System Cable HCC-20
Lange samenvatting Sony System Cable HCC-20 Zwart mobiele telefoonkabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony System Cable HCC-20 Zwart mobiele telefoonkabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony System Cable HCC-20
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Soort kabel
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
Systeem
Technische details
Compatibele producten
Other products that can be used with this product.
Phones: K500i, F500i, K700i, Z1010, T630, P900, Z600, T610, P800, T200, T68i, T68, Car Holder HCH-33, Car Holder HCH-32, Car Holder HCH-31, Car Holder HCH-33, Car Holder HCH-32, Car Holder HCH-31