X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
J100i
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DPY1012959/6 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Met een mobiele telefoon, ook wel GSM genoemd, kunt u natuurlijk bellen net als met een gewone telefoon. U heeft dan wel ook nog een SIM-kaart nodig van een telecomprovider. De meeste moderne mobiele telefoons kunnen echter veel meer dan alleen maar bellen: meestal kunt u er ook mee SMS\'en, internetten, spelletjes mee spelen, een uitgebreid adresboek mee bijhouden zodat u nooit meer telefoonnummers hoeft te onthouden of op te schrijven en nog veel meer.
mobiele telefoons
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:23:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15030
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony J100i 79g Wit:
De korte redactionele beschrijving van Sony J100i 79g Wit
J100i Wit

Marketingtekst Sony J100i 79g Wit

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony J100i 79g Wit.
Je gesprek, je bericht
Bel iemand, schrijf iemand, wees er voor iemand. Met de compacte J100i ben je dagen bereikbaar en kun je uren bellen.

Laatste gesprekken
Als je pas met iemand gesproken hebt vindt je zijn/haar nummer snel en gemakkelijk door het indrukken van de beltoets onder het scherm. Er wordt een gesprekkenlijst weergegeven met de meest recente ingekomen en uitgegane gesprekken. Scroll naar het nummer of de naam.

Handsfree met alle comfort
Maak notities, gebruik het toetsenbord van de telefoon of wandel wat terwijl je belt. Het oorstukje van de Portable Handsfree HPB-60 past goed in je oor en de microfoon in het snoer is vlakbij je mond. De beller hoort je luid en duidelijk.

Gemakkelijke tekstinvoer
Één keer links drukken op de navigatietoets van de J100i en het tekstvenster komt op het scherm. Het is heel eenvoudig berichten te schrijven. En als je de voorspellende tekstinvoer inschakelt anticipeert je telefoon het woord en kun je woorden vaak schrijven met slechts één keer drukken per letter.

Heldere tonen
De heldere polyfone ringtones en klanken van de J100i zijn prettig en goed hoorbaar.

Klein en handig
De J100i is een kleine en handige gsm met een kleurendisplay en gebruiksvriendelijke gsm-basisfuncties De gsm heeft één-keer-drukken snelkoppelingen voor je favoriete functies en indrukwekkende batterijprestaties. Met de compacte J100i ben je dagen bereikbaar en kun je uren bellen. En je kunt je J100i verjaardagen of andere belangrijke gebeurtenissen voor je laten onthouden. Voer het onderwerp en de tijd in en je gsm waarschuwt je op het juiste moment.

- Wekker
- Gemakkelijk bellen en messaging
- Voorspellende tekstinvoer
Korte samenvatting Sony J100i 79g Wit:
Deze korte samenvatting van de Sony J100i 79g Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony J100i, 96 x 64 Pixels, 65536 kleuren, Polyfonisch, Rechthoek, GSM, 900, 1800
Lange samenvatting Sony J100i 79g Wit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony J100i 79g Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony J100i. Resolutie: 96 x 64 Pixels, Beeldscherm, aantal kleuren: 65536 kleuren. Type ringtone: Polyfonisch. Vormfactor: Rechthoek. Netwerkverbindingen: GSM, Frequentie: 900, 1800
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
96 x 64 Pixels
Beeldscherm, aantal kleuren
65536 kleuren
Geheugen
Flash card support*
The device can use flash cards, and usually has some kind of software/utility to manage it. Flash cards, also known as flash memories, are storage devices that can be electronically erased and reprogrammed. Common types of flash cards include USB sticks (USB pens).
Yes
Camera
Ingebouwde camera*
Het product heeft een ingebouwde camera.
Yes
Data-uitwisseling
Bluetooth*
Bluetooth is een draadloze communicatietechniek die weinig energie gebruikt en permanent actief is.
Yes
Infrarood datapoort
Met een infrarood datapoort is draadloze communicatie mogelijk tussen verschillende apparaten, bijvoorbeeld om uw telefoonboek bij te werken vanaf uw pc (alleen mogelijk als de pc ook over een infrarode datapoort beschikt).
Yes
Audio
FM-radio*
Frequency-modulated (FM) radio gives the clearest reception of any radio band. When used with a headset, it delivers stereo-like sound.
Yes
Type ringtone
The category of ringer which indicates when someone is phoning you.
Polyfonisch
Aantal polyfone beltonen
32
Energie
Standby time (2G) *
The officially quoted longest time that a single battery charge will last when the smartphone is constantly connected to the GSM network but is not in active use.
300 uur
Gesprekstijd (2G) *
The time a GSM (smartphone) with a fully-charged battery is expected to last under perfect conditions.
8 uur
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
79 g
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
100 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
44 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
18 mm
Technische details
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Telefoonfuncties
Vormfactor *
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Rechthoek
Overige specificaties
Netwerkverbindingen
GSM
Frequentie
De radiofrequentie(s) waarop het apparaat gegevens verzendt en ontvangt.
900, 1800
Smartphone
Met een smartphone-technologie kunt u e-mailen, smsjes verturen, surfen op internet, naar muziek luisteren, spelletjes spelen en nog veel meer.
Yes