X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Z300i Amethyst Purple
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DPY1012888/7
Categorie :
Met een mobiele telefoon, ook wel GSM genoemd, kunt u natuurlijk bellen net als met een gewone telefoon. U heeft dan wel ook nog een SIM-kaart nodig van een telecomprovider. De meeste moderne mobiele telefoons kunnen echter veel meer dan alleen maar bellen: meestal kunt u er ook mee SMS\'en, internetten, spelletjes mee spelen, een uitgebreid adresboek mee bijhouden zodat u nooit meer telefoonnummers hoeft te onthouden of op te schrijven en nog veel meer.
mobiele telefoons
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:19:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14704
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Z300i Amethyst Purple 91g Paars:
De korte redactionele beschrijving van Sony Z300i Amethyst Purple 91g Paars
Z300i

Marketingtekst Sony Z300i Amethyst Purple 91g Paars

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Z300i Amethyst Purple 91g Paars.
Open de Z300i - veel plezier
De Z300i is een kleine en handige clamshell mobiele telefoon voor mensen die een stijlvolle gsm willen, voor gemakkelijk bellen, messaging en nog wat extra's. De telefoon ondersteunt de meeste populaire operatordiensten en de voor- en achterkant zijn eenvoudig te verwisselen.

Clam. Leuk. Kristal
De Z300i is een clamshell mobiele telefoon die perfect in je zak past. Hij is gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken en je kunt de buitenkant gemakkelijk veranderen. Verwissel de voor- en achterkant. Laat je telefoon schitteren. Val op.

Openen om op te nemen
Als je wordt gebeld kunt je het nummer of de naam van de beller op het externe scherm zien. Je neemt op door de telefoon te openen. Je hangt op door de telefoon te sluiten. Zo eenvoudig is het.

Zoek en bel
Je kunt alle namen en nummers in je Z300i-telefoonboek opslaan. Om iemand te bellen druk je één keer lang op de eerste letter van de naam en je hebt hem in het telefoonboek gevonden. Als je dit nummer pas nog hebt gebeld staat het in de bellijst op het bureaublad. Eén knop om te bellen.

Gemakkelijke tekstinvoer
Één keer links drukken op de navigatietoets van de Z300i en het tekstvenster komt op het display. Omdat de toetsen prettig ver uit elkaar liggen is het schrijven van een bericht bijzonder gemakkelijk. Als je de voorspellende tekstinvoer inschakelt anticipeert je telefoon het woord en kun je woorden vaak schrijven met slechts één keer drukken per letter. En om de zichtbaarheid nog verder te verbeteren kunnen er grotere letters worden ingesteld.

Zonder omwegen - snelkoppelingen
Open de Z300i en maak snelkoppelingen voor al je favoriete Z300i-functies. De navigatietoets kan in vier richtingen worden ingedrukt - omhoog, omlaag, links en rechts. En je kunt de toets instellen voor elke functie van de telefoon.

Waar je het wilt - bureaublad met pictogrammen
Het bureaublad met pictogrammen van de Z300i heeft 9 duidelijke pictogrammen. Bij elk pictogram ga je met één keer drukken naar een nuttige telefoonfunctie. Als je gewekt moet worden kies je de "wekker". Om je agenda te controleren kies je "kalerder".

Helder display en goedgeplaatste toetsen
Als de Z300i open is, is het display goed verlicht en gemakkelijk te gebruiken. De softtouch navigatietoets en "Yes"- en "No"-knoppen zijn vlak onder het scharnier geplaatst en door de ruim geplaatste toetsen kan gemakkelijk met een of twee handen een bericht worden geschreven.
Korte samenvatting Sony Z300i Amethyst Purple 91g Paars:
Deze korte samenvatting van de Sony Z300i Amethyst Purple 91g Paars-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Z300i Amethyst Purple, 128 x 128 Pixels, STN, 65536 kleuren, 64 x 64 Pixels, GPRS, Polyfonisch
Lange samenvatting Sony Z300i Amethyst Purple 91g Paars:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Z300i Amethyst Purple 91g Paars, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Z300i Amethyst Purple. Resolutie: 128 x 128 Pixels, Beeldscherm: STN, Beeldscherm, aantal kleuren: 65536 kleuren. Datanetwerk: GPRS. Type ringtone: Polyfonisch. Frequentie: GSM 900, 1800
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
128 x 128 Pixels
Beeldscherm
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
STN
Beeldscherm, aantal kleuren
65536 kleuren
Extern beeldscherm, resolutie
64 x 64 Pixels
Geheugen
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
0,6 MB
Camera
Ingebouwde camera*
Het product heeft een ingebouwde camera.
Yes
Netwerk
Datanetwerk*
Telecommunications network that allows computers to exchange data.
GPRS
Data-uitwisseling
Bluetooth*
Bluetooth is een draadloze communicatietechniek die weinig energie gebruikt en permanent actief is.
Yes
Infrarood datapoort
Met een infrarood datapoort is draadloze communicatie mogelijk tussen verschillende apparaten, bijvoorbeeld om uw telefoonboek bij te werken vanaf uw pc (alleen mogelijk als de pc ook over een infrarode datapoort beschikt).
Yes
Berichten
MMS*
MMS (Multimedia Messaging Service) is de nieuwe standaard voor het versturen van berichtjes. Voortaan kunt u niet alleen tekst maar ook foto's, audio, videoclips, etc. versturen.
Yes
Audio
FM-radio*
Frequency-modulated (FM) radio gives the clearest reception of any radio band. When used with a headset, it delivers stereo-like sound.
Yes
Audio
Type ringtone
The category of ringer which indicates when someone is phoning you.
Polyfonisch
Muziekspeler
Yes
Aantal polyfone beltonen
32
Energie
Standby time (2G) *
The officially quoted longest time that a single battery charge will last when the smartphone is constantly connected to the GSM network but is not in active use.
250 uur
Gesprekstijd (2G) *
The time a GSM (smartphone) with a fully-charged battery is expected to last under perfect conditions.
5,5 uur
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
91 g
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
85,5 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
45 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
23 mm
Technische details
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Paars
Telefoonfuncties
Java-technologie
Yes
Overige specificaties
Frequentie
De radiofrequentie(s) waarop het apparaat gegevens verzendt en ontvangt.
GSM 900, 1800
Smartphone
Met een smartphone-technologie kunt u e-mailen, smsjes verturen, surfen op internet, naar muziek luisteren, spelletjes spelen en nog veel meer.
Yes