X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DPW60A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DPW60A
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 17:55:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 53309
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony DPW60A lege dvd:
De korte redactionele beschrijving van Sony DPW60A lege dvd
8-cm herschrijfbare 1000x-DVD+RW-disc

Marketingtekst Sony DPW60A lege dvd

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DPW60A lege dvd.
Kenmerken:
- Sony 8-cm DVD-discs hebben vier belangrijke voordelen waardoor ze zeer betrouwbaar zijn bij het opnemen, afspelen en archiveren: Scratch - Guard, betrouwbaar archiveren, vlekbestendig en antistatisch.
- Compatibel met de meeste bestaande DVD+RW-camcorders, -spelers, VAIO's en notebooks (bekijk de compatibiliteitslijst op het camcordergedeelte van de website van Sony)
- Capaciteit maximaal 2,8 GB.
- Opnamen van 120 minuten in Long Play-modus/opname van 60 minuten in de standaardmodus/opname van 40 minuten in High Quality-modus.
- Compact en eenvoudig mee te nemen...om te delen met vrienden, familie en collega's.
Korte samenvatting Sony DPW60A lege dvd:
Deze korte samenvatting van de Sony DPW60A lege dvd-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DPW60A, 2,8 GB, 1 stuk(s), 186 T, 0,74 µm, 1,2 mm, 80 mm
Lange samenvatting Sony DPW60A lege dvd:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DPW60A lege dvd, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony DPW60A. Standaardcapaciteit: 2,8 GB, Aantal per verpakking: 1 stuk(s), Slingering frequentie: 186 T
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
2,8 GB
Aantal per verpakking*
1 stuk(s)
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
80 mm
Kenmerken
Track pitch
0,74 µm
Slingering frequentie
186 T
Dikte optische disk
1,2 mm