Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony Media DVD

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Media DVD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DPR55A
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15795
Deze statistiek is gebaseerd op de 69268 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67514 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:22:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony Media DVD :
De korte redactionele beschrijving van Sony Media DVD

8cm DVD +R DL
Meer>>>

Sony Media DVD

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Media DVD.
- Twee lagen op een enkelzijdige disc betekent een capaciteit van wel 2,6 GB per disc! U kunt uw opnametijd bijna verdubbelen (in vergelijking met een disc van 1,4 GB)!
- Scratch Guard, betrouwbaar archiveren, vlekbestendig en antistatisch. Deze vier door Sony ontwikkelde specificaties garanderen de betrouwbaarheid van uw 8cm-DVD voor opnemen, afspelen en archiveren.
- Opnametijd in High Definition (AVCHD-indeling): van 27 mn tot 60 mn, afhankelijk van de gekozen kwaliteit (LP, SP, HQ, HQ+).
- Opnametijd in in Standard Definition: van 35 mn tot 110 mn, afhankelijk van de gekozen kwaliteit (LP, SP, HQ).
- Kan worden afgespeeld op Blu-ray-spelers en PC's (met specifieke software die bij uw camcorder wordt geleverd).
Korte samenvatting Sony Media DVD:
Deze korte samenvatting van de Sony Media DVD-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Media DVD, DVD+R DL
Lange samenvatting Sony Media DVD :

Sony Media DVD. Soort: DVD+R DL

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Media DVD, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
2,6 GB
Soort *
Characteristics of the device.
DVD+R DL
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
80 mm
Kenmerken
Track pitch
0,74 µm
Slingering frequentie
186.0
Dikte optische disk
1,2 mm
X