X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DMW60-BT Blister of 1000x DVD-RW
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DMW60BT
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:39:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6071
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony DMW60-BT Blister of 1000x DVD-RW:
De korte redactionele beschrijving van Sony DMW60-BT Blister of 1000x DVD-RW
DMW60-BT Blister of 1000x DVD-RW

Marketingtekst Sony DMW60-BT Blister of 1000x DVD-RW

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DMW60-BT Blister of 1000x DVD-RW.
Blister met een 8-cm herschrijfbare 1000x-DVD-RW-disc, DMW60A.

Kenmerken:
Sony 8-cm DVD-discs hebben vier belangrijke voordelen waardoor ze zeer betrouwbaar zijn bij het opnemen, afspelen en archiveren: Scratch Guard, betrouwbaar archiveren, vlekbestendig en antistatisch.

Afspeelbaar op de meeste bestaande DVD-videospelers.

Capaciteit maximaal 2,8 GB.

Opnamen van 120 minuten in Long Play-modus/opname van 60 minuten in de standaardmodus/opname van 40 minuten in High Quality-modus.

Compact en eenvoudig mee te nemen...om te delen met vrienden, familie en collega's.

Scratch Guard beschermt uw films en foto's door ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de beelden minder snel achteruitgaat.
Korte samenvatting Sony DMW60-BT Blister of 1000x DVD-RW:
Deze korte samenvatting van de Sony DMW60-BT Blister of 1000x DVD-RW-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DMW60-BT Blister of 1000x DVD-RW, 2,8 GB, 60 min, 0,74 µm, 1,2 mm, 80 mm
Lange samenvatting Sony DMW60-BT Blister of 1000x DVD-RW:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DMW60-BT Blister of 1000x DVD-RW, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony DMW60-BT Blister of 1000x DVD-RW. Standaardcapaciteit: 2,8 GB, Opnametijd: 60 min, Track pitch: 0,74 µm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
2,8 GB
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
80 mm
Dikte optische disk
1,2 mm
Kenmerken
Slingering frequentie
186
Opnametijd
60 min
Track pitch
0,74 µm