X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Mini DVD-RW 1.4GB 1pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DMW30A
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:35:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9697
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Mini DVD-RW 1.4GB 1pk:
De korte redactionele beschrijving van Sony Mini DVD-RW 1.4GB 1pk
Mini DVD-RW 1.4GB 1pk

Marketingtekst Sony Mini DVD-RW 1.4GB 1pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Mini DVD-RW 1.4GB 1pk.
• Sony 8cm DVD has 4 considerable advantages that ensure that it is very reliable both for recording, playing back and archival: Scratch Guard, archival reliability, stain resistant and anti static.
• Compatible for playback with most existing DVD Video players.
• Capacity up to 1.4 GB.
• 60 minutes recording in Long Play mode / 30 minutes recording in Standard mode / 20 minutes recording in High-quality mode.
• Compact and easy to carry… for sharing with friends, family and colleagues.
Korte samenvatting Sony Mini DVD-RW 1.4GB 1pk:
Deze korte samenvatting van de Sony Mini DVD-RW 1.4GB 1pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Mini DVD-RW 1.4GB 1pk, 1,4 GB, 30 min, 80 x 80
Lange samenvatting Sony Mini DVD-RW 1.4GB 1pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Mini DVD-RW 1.4GB 1pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Mini DVD-RW 1.4GB 1pk. Standaardcapaciteit: 1,4 GB, Opnametijd: 30 min. Afmetingen (BxDxH): 80 x 80
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
1,4 GB
Opnametijd
30 min
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
80 x 80 mm