X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB Cable DCU-11
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DCU-11-OAP
Categorie :
Cable which connects a mobile phone to a charger, computer or other electronic device.
mobiele telefoonkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:56:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14177
Deze statistiek is gebaseerd op de 66720 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64984 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony USB Cable DCU-11 Zwart mobiele telefoonkabel:
De korte redactionele beschrijving van Sony USB Cable DCU-11 Zwart mobiele telefoonkabel
USB datakabel DCU-11,PC synchronisatie,Internet connectie,Hoge data-transfer snelheid,Eenvoudig te installeren

Marketingtekst Sony USB Cable DCU-11 Zwart mobiele telefoonkabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony USB Cable DCU-11 Zwart mobiele telefoonkabel.
De USB datakabel DCU-11 is een ideale link tussen u mobiele telefoon en uw PC. De gebruiksvriendelijke USB standaard en de hoge data snelheid maakt van de USB datakabel een geschikte tool om data tussen telefoon en PC uit te wisselen, zoals tijdens het synchroniseren van uw telefoonboek en kalender. Wanneer uw telefoon ook een ingebouwd modem heeft, kunt u de datakabel ook gebruiken om via de mobiele telefoon met uw pc het Internet op te gaan. Daarmee kunt u vanaf vrijwel elk denkbare locatie toegang krijgen tot het Web en uw e-mail.De USB datakabel biedt ook de mogelijkheid om tijdens het gebruik een lader aan te sluiten om er voor te zorgen dat u niet zonder power komt te zitten.
Korte samenvatting Sony USB Cable DCU-11 Zwart mobiele telefoonkabel:
Deze korte samenvatting van de Sony USB Cable DCU-11 Zwart mobiele telefoonkabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony USB Cable DCU-11
Lange samenvatting Sony USB Cable DCU-11 Zwart mobiele telefoonkabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony USB Cable DCU-11 Zwart mobiele telefoonkabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony USB Cable DCU-11
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Technische details
Compatibele producten
Other products that can be used with this product.
K608i
K600i
V600i
J300i
Z800i
K300i
T290i
K508i
V800
S700i
P910i
K500i
F500i
K700i
Z1010
T630
Z600