X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Home theatre system DAR-RH1000
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DAR-RH100
Categorie :
Haal de bioscoop in huis met één van deze fantastische home cinema systemen! Een home cinema systeem bestaat over het algemeen uit alles, behalve de TV zelf, wat u nodig heeft om meteen genieten van de meest realische weergave van al uw DVD\'s. Hiermee haalt u dus in één keer een DVD speler met ingebouwde versterker en bijbehorende surround boxen in huis!
home cinema-systemen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:29:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8902
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Home theatre system DAR-RH1000:
De korte redactionele beschrijving van Sony Home theatre system DAR-RH1000
DAR-RH1000 - Alles-in-één thuisbioscoop

Marketingtekst Sony Home theatre system DAR-RH1000

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Home theatre system DAR-RH1000.
De DAR-RH1000 is een complete Home Cinema set dat beschikt over een geïntegreerde DVD recorder met een harde schijf van 160 GB, waarmee je tot 169 uur muziek op kunt nemen. De transfer snelheid van 64x maakt het mogelijk 1 uur video in 1 minuut te versturen en de praktische pause live tv functie met een geheugen van 3 uur maakt het mogelijk een programma te onderbreken en daarna weer verder te bekijken.
De DAR-RH1000 heeft een S-Master versterker met een totaal vermogen van 700 watt RMS en is uitgerust met 4 Bass Reflex satellieten, een Bass Reflex centrale speaker en een Bass Reflex subwoofer met een vermogen van 100 watt. De geïntegreerde RDS tuner heeft een geheugen voor 30 zenders en de Dolby Digital, Dolby ProLogicII en DTS met DSP Digital Cinema Sound mode zorgen voor een perfect geluid. De Pal Progressive mode van de DAR-RH1000 zorgt voor een perfecte beeldkwaliteit. Voor complete gebruiksmogelijkheden is de DAR-RH1000 uitgerust met een component YUV en 2 scart uitgangen.
Korte samenvatting Sony Home theatre system DAR-RH1000:
Deze korte samenvatting van de Sony Home theatre system DAR-RH1000-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Home theatre system DAR-RH1000, Dolby Digital, DTS, 300 x 79 x 116 mm, 430 x 343 x 75 mm, DVD-recorder, 86 x 102 x 290 mm, DVD-R/+R/+R DL/+RW/-RW/-RW(VR), DVD /CD / Video CD/J-PEG/MP3
Lange samenvatting Sony Home theatre system DAR-RH1000:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Home theatre system DAR-RH1000, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Home theatre system DAR-RH1000. Inclusief DVD speler/recorder: DVD-recorder. Audio output channels: 5.1, Gemiddeld vermogen: 700 W, Ingebouwde audio decoders: Dolby Digital, DTS. Centre-luidspreker RMS power: 120 W. Gemiddeld vermogen satelietluidsprekers: 120 W. Middenluidspreker afmetingen (WxDxH): 300 x 79 x 116 mm, Gewicht centerluidspreker: 1 kg, Subwoofer afmetingen (WxDxH): 430 x 343 x 75 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Optische drive
Inclusief DVD speler/recorder*
The type of optical disc player e.g. DVD reader, CD reader.
DVD-recorder
Audio
Audio-uitgangskanalen*
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
5.1
Gemiddeld vermogen*
RMS (Root mean square) is a measure of the continuous power required by a device, in particular audio amplfiers and loudspeakers.
700 W
Ingebouwde audio decoders*
Device or software capable of decoding a digital stream of audio e.g. internet radio.
Dolby Digital, DTS
Radio
Inclusief RDS tuner
Door middel van RDS (Radio Data System) wordt er informatie toegevoegd aan het radiosignaal, die bijvoorbeeld gebruikt wordt bij het afstemmen op een bepaalde zender of om informatie over omroepprogramma's en verkeersinformatie op het radiodisplay weer te geven.
Yes
Aantal voorkeurszenders
The number of preset radio stations that can be stored. The preset stations are the ones that can be reached by pressing a button; they do not require manual tuning.
30
Center luidspreker
Centre-luidspreker RMS power
120 W
Satelliet luidspreker
Gemiddeld vermogen satelietluidsprekers
This is a measure of the continuous power (RMS power) produced by a satellite speaker.
120 W
Aantal satellieten
The quantity of satellite speakers. These are speakers used in surround-sound systems that are intended to be placed around a center channel speaker, as a part of a technique to recreate "three-dimensional" immersive sound; they tend to be smaller than the center speaker, and often contain audio to the left, right, and behind of the center channel.
2
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Audio Input - 1.0
Audio Output - 1.0
Component Video Output - 1.0
Digital Input - 0.0
Digital Output - 0.0
Headphone Output
Microphone Input - 1.0
Monitor Output (Picture): FBAS - 0.0
Monitor Output (Picture): S-Video - 0.0
Scart Input - 1.0
Scart Output - 1.0
Subwoofer Output (active) - 1.0
Surround Output - 0.0
S-Video Input - 1.0
S-Video Output - 1.0
Video Input - 2.0
Video Output - 1.0
Gewicht en omvang
Middenluidspreker afmetingen (WxDxH)
300 x 79 x 116 mm
Gewicht centerluidspreker
1 kg
Subwoofer afmetingen (WxDxH)
430 x 343 x 75 mm
Gewicht subwoofer
12,5 kg
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
100 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
0,3 W
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
230 V; 50/60 Hz
Gewicht surroundluidspreker
900 g
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,1 kg
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
DVD-R/+R/+R DL/+RW/-RW/-RW(VR), DVD /CD / Video CD/J-PEG/MP3
Afmetingen surroundluidspreker (B x H x D)
86 x 102 x 290 mm
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sony Home Theatre Recorder kit HTD-710SS
Sony Home Theatre Recorder kit HTD-710SS
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
HTD-710SS
 — 
Sony Home Cinema System HTD-710SF
Sony Home Cinema System HTD-710SF
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
HTD-710SF
 —