X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CSS-PHA Cyber-shot Station
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CSS-PHA show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
A camera kit contains all of the apparatus you need to build a camera.
camera toebehoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:27:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14304
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony CSS-PHA Cyber-shot Station:
De korte redactionele beschrijving van Sony CSS-PHA Cyber-shot Station
Docking station for DSC-P100 DSC-P120 DSC-P150

Marketingtekst Sony CSS-PHA Cyber-shot Station

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony CSS-PHA Cyber-shot Station.
Cyber-shot station enabling easy transfer, viewuing and printing of photos (via PictBridge). Wireless remote for effortless viewing on TV. In-camera charging while stationed.

Features:

Can be used with your DSC-P100 or DSC-P120

Supplied with USB cable and AV connecting cable
Korte samenvatting Sony CSS-PHA Cyber-shot Station:
Deze korte samenvatting van de Sony CSS-PHA Cyber-shot Station-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony CSS-PHA Cyber-shot Station, 77 g, 114 x 36 x 66 mm
Lange samenvatting Sony CSS-PHA Cyber-shot Station:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony CSS-PHA Cyber-shot Station, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony CSS-PHA Cyber-shot Station. Gewicht: 77 g, Afmetingen (BxDxH): 114 x 36 x 66 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
114 x 36 x 66 mm
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
77 g