X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CRP2B1A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CRP2B1A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4901660122735
Categorie :
In deze categorie vindt u oplaadbare batterijen en accu\'s voor al uw apparatuur, van zaklampen tot digitale camera\'s en notebooks.
oplaadbare batterijen/accu's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:45:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 50985
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony CRP2B1A oplaadbare batterij/accu:
De korte redactionele beschrijving van Sony CRP2B1A oplaadbare batterij/accu
CRP2B1A - Sony Lithium Photo-batterijen - type CRP2 - blisterverpakking met 1 batterij.

Marketingtekst Sony CRP2B1A oplaadbare batterij/accu

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony CRP2B1A oplaadbare batterij/accu.
-Ervaar Sony's absolute vermogen voor uw camera's.
-Innovatief en 'in het oog springend' blister-ontwerp.
-Langere looptijd, met name in apparatuur met een hoog stroomverbruik zoals MD-walkmans, digitale camera's, camera's met flitser, camcorders, PDA's, speelgoed met een hoog stroomverbruik en elektronische spelletjes.
-Sony lithiumbatterijen geven de hoge spanning die nodig is voor camera's, zijn licht en kunnen zelfs bij extreem hoge of lage temperaturen worden gebruikt!
-Deze betrouwbare batterijen lopen zeer langzaam leeg, zelfs na een lange periode, zodat ze zeer geschikt zijn voor camera's!
Korte samenvatting Sony CRP2B1A oplaadbare batterij/accu:
Deze korte samenvatting van de Sony CRP2B1A oplaadbare batterij/accu-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony CRP2B1A, Lithium-Ion (Li-Ion), 1400 mAh, 3 V, CRP2
Lange samenvatting Sony CRP2B1A oplaadbare batterij/accu:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony CRP2B1A oplaadbare batterij/accu, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony CRP2B1A. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion), Capaciteit van de accu/batterij: 1400 mAh, Accu/Batterij voltage: 3 V. Type accu/batterij: CRP2
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij*
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Capaciteit van de accu/batterij*
A measure of the charge stored by the battery. Determined by the mass of active material contained in the battery.
1400 mAh
Accu/Batterij
Accu/Batterij voltage *
The voltage (V) of the battery.
3 V
Aantal cellen in de batterij
1
Overige specificaties
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
CRP2