X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CR2032B1A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CR2032B1A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
10008562008165
Categorie :
Batteries that must be disposed of once they are used. They can only be used once.
niet-oplaadbare batterijen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:44:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 120215
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony CR2032B1A niet-oplaadbare batterij:
De korte redactionele beschrijving van Sony CR2032B1A niet-oplaadbare batterij
CR2032B1A - Sony-lithiumcelbatterij - type CR2032 - blisterverpakking met 1 cel.

Marketingtekst Sony CR2032B1A niet-oplaadbare batterij

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony CR2032B1A niet-oplaadbare batterij.
-Licht, hoge spanning en hoge energiedichtheid. De batterijspanning is 3V, bijna tweemaal die van conventionele batterijen. Dit betekent dat de helft van het normale aantal batterijen nodig is en dat de apparaten kleiner kunnen zijn en minder wegen.
-Uitstekende temperatuureigenschappen. Het originele, organische elektroliet van Sony is bestand tegen temperaturen van -20 tot +60 graden Celcius.
-Uitstekende lekweerstand. De nieuw ontwikkelde batterij en het elektroliet zorgen voor een optimale lekweerstand gedurende zeer lange tijd.
-Zeer betrouwbaar gedurende langere tijd. Voor het actieve materiaal en het elektroliet zijn zorgvuldige geselecteerde, stabiele materialen gebruikt. Deze zijn afgesloten met innovatieve Sony-technologie waardoor batterijen veel minder snel leeglopen.
-Uitstekende ontlaadeigenschappen: De spanningseigenschappen zijn stabiel, ook bij lang gebruik, waardoor de gebruikte apparatuur veel betrouwbaarder is.
Korte samenvatting Sony CR2032B1A niet-oplaadbare batterij:
Deze korte samenvatting van de Sony CR2032B1A niet-oplaadbare batterij-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony CR2032B1A, Lithium-Ion (Li-Ion), Knoop/munt, 3 V, 220 mAh
Lange samenvatting Sony CR2032B1A niet-oplaadbare batterij:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony CR2032B1A niet-oplaadbare batterij, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony CR2032B1A. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion), Form factor batterij: Knoop/munt, Accu/Batterij voltage: 3 V
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Energie-opslagtechnologie accu/batterij*
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Form factor batterij*
The industry-standard physical dimensions (height, width, depth) and shape of the battery.
Knoop/munt
Accu/Batterij voltage*
The voltage (V) of the battery.
3 V
Kenmerken
Aantal inbegrepen batterijen *
The quantity of batteries that come with the product.
1
Capaciteit van de accu/batterij
A measure of the charge stored by the battery. Determined by the mass of active material contained in the battery.
220 mAh