X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Multiscan G420 19" Display
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CPD-G420
Categorie :
Deze monitoren waren tot voor kort de standaard voor alle computers. CRT staat voor Cathode Ray Tube, wat betekent dat deze monitoren hun beeld maken door elektronen te versnellen en tegen een scherm te laten botsen dat licht geeft in de gewenste kleur als er op een bepaalde plaats (een pixel) een elektron tegenaan botst. Voor het versnellen van elektronen is echter nogal wat ruimte nodig, vandaar dat deze monitoren vrij groot en zwaar zijn. Een voordeel dat deze monitoren nog altijd over LCD monitoren hebben is dat de afstand tussen de pixels over het algemeen kleiner is, zeker voor de grotere modellen. Let u er bij het kopen op dat de monitor een vernieuwingsfrequentie van minimaal 70Hz heeft bij de gewenste resolutie, anders krijgt u last van vermoeide ogen bij langdurig gebruik, het beeld knippert dan namelijk een beetje.
monitoren CRT
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:03:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16722
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Multiscan G420 19" Display 19" 1920 x 1440Pixels CRT monitor:
De korte redactionele beschrijving van Sony Multiscan G420 19" Display 19" 1920 x 1440Pixels CRT monitor
Sony Multiscan G420 FD Trinitron

Marketingtekst Sony Multiscan G420 19" Display 19" 1920 x 1440Pixels CRT monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Multiscan G420 19" Display 19" 1920 x 1440Pixels CRT monitor.
•19" CRT Sony FD TrinitronÆ high performance office monitor in elegant new two-tone colour design
•Superb image quality with DQL, MALS & EFEAL focusing systems and L-SAGICTM electron gun
•Hi-ConTM and AR screen coatings for superb contrast and vivid colours
•Picture Enhancement Mode for even better presentations, games and design applications
•DisplayMouseTM OSD menu control for easy, intuitive image adjustment
•ASCTM (Auto Sizing and Centring) circuitry ñ instantly sizes and centres the screen image
•Dual signal inputs and input selection switch for easy switching between multiple PCs
•USB hub for easy connectivity to USB-compatible peripherals
•Optimal ergonomic resolution of 1600 x 1200 at 89 Hz
•TCO´99 and ENERGY 2000 compliance
Korte samenvatting Sony Multiscan G420 19" Display 19" 1920 x 1440Pixels CRT monitor:
Deze korte samenvatting van de Sony Multiscan G420 19" Display 19" 1920 x 1440Pixels CRT monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Multiscan G420 19" Display, 48,3 cm (19"), Super Fine Pitch FD Trinitron, 27,4 cm, 36,5 cm, 45,6 cm, 48 - 170 Hz
Lange samenvatting Sony Multiscan G420 19" Display 19" 1920 x 1440Pixels CRT monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Multiscan G420 19" Display 19" 1920 x 1440Pixels CRT monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Multiscan G420 19" Display. Beeldschermdiagonaal: 48,3 cm (19"), Soort: Super Fine Pitch FD Trinitron, Grootte beeld (verticaal): 27,4 cm. Resolutie: 1920 x 1440 Pixels. Netvoeding: 130 W. Afmetingen (BxDxH): 451 x 461 x 471 mm, Gewicht: 25,5 kg. Certificering: TCO'99
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
48,3 cm (19")
Soort
Characteristics of the device.
Super Fine Pitch FD Trinitron
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
27,4 cm
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
36,5 cm
Grootte beeld (diagonaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
45,6 cm
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
48 - 170 Hz
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 110 kHz
Beeldschermresolutie
Resolutie
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1920 x 1440 Pixels
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 40°C
Energie
Netvoeding
The way in which the product is powered e.g. rechargeable battery, mains electricity connected via a plug and cable.
130 W
Certificaten
Certificering
TCO'99
Poorten & interfaces
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
451 x 461 x 471 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
25,5 kg