X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Multiscan E530 21" Display
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CPD-E530
Categorie :
Deze monitoren waren tot voor kort de standaard voor alle computers. CRT staat voor Cathode Ray Tube, wat betekent dat deze monitoren hun beeld maken door elektronen te versnellen en tegen een scherm te laten botsen dat licht geeft in de gewenste kleur als er op een bepaalde plaats (een pixel) een elektron tegenaan botst. Voor het versnellen van elektronen is echter nogal wat ruimte nodig, vandaar dat deze monitoren vrij groot en zwaar zijn. Een voordeel dat deze monitoren nog altijd over LCD monitoren hebben is dat de afstand tussen de pixels over het algemeen kleiner is, zeker voor de grotere modellen. Let u er bij het kopen op dat de monitor een vernieuwingsfrequentie van minimaal 70Hz heeft bij de gewenste resolutie, anders krijgt u last van vermoeide ogen bij langdurig gebruik, het beeld knippert dan namelijk een beetje.
monitoren CRT
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:03:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19646
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Multiscan E530 21" Display 21" CRT monitor:
De korte redactionele beschrijving van Sony Multiscan E530 21" Display 21" CRT monitor
E530 21" FD-TRT .24 117kHz TCO99

Marketingtekst Sony Multiscan E530 21" Display 21" CRT monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Multiscan E530 21" Display 21" CRT monitor.
•Nieuwe betaalbare 21" CRT Sony FD Trinitron® monitor

•Het zichtbaar platte scherm rekent af met geometrische verstoringen en minimaliseert reflecties.
•Geweldige beeldkwaliteit dankzij DQL, MALS & EFEAL focusing systemen en het L-SAGIC™ elektronenkanon

•Picture Enhancement Mode voor nog betere presentaties, animaties en ontwerptoepassingen

•ASC (Auto Sizing en Centring) circuits zorgen onmiddelijk dat het beeld de goede maat heeft en midden op het scherm wordt geplaatst.
•Dubbele signaalingangen en ingangsselectieknop om eenvoudig te kunnen wisselen tussen meerdere pc's.
•Hi-Con™ en AR scherm coatings voor een rijk contrast en levendige kleuren.
•1.9 MegaPixel resolutie (1600 x 1200) bij 95 Hz

•TCO’99 en GEA (E2000)
Korte samenvatting Sony Multiscan E530 21" Display 21" CRT monitor:
Deze korte samenvatting van de Sony Multiscan E530 21" Display 21" CRT monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Multiscan E530 21" Display, 53,3 cm (21"), Super Fine Pitch FD Trinitron, 30,2 cm, 40,4 cm, 50,4 cm, 48 - 170 Hz
Lange samenvatting Sony Multiscan E530 21" Display 21" CRT monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Multiscan E530 21" Display 21" CRT monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Multiscan E530 21" Display. Beeldschermdiagonaal: 53,3 cm (21"), Soort: Super Fine Pitch FD Trinitron, Grootte beeld (verticaal): 30,2 cm. Afmetingen (BxDxH): 497 x 485 x 501 mm, Gewicht: 30,5 kg
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
53,3 cm (21")
Soort
Characteristics of the device.
Super Fine Pitch FD Trinitron
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
30,2 cm
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
40,4 cm
Grootte beeld (diagonaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
50,4 cm
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
48 - 170 Hz
Beeldscherm
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 130 kHz
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,24 mm
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
497 x 485 x 501 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
30,5 kg