X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-RW 74min 650Mb
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CDRW650HSD
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 13 feb 2017 14:52:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7478
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony CD-RW 74min 650Mb 650MB 10stuk(s):
De korte redactionele beschrijving van Sony CD-RW 74min 650Mb 650MB 10stuk(s)
CD-RW 74min 650Mb - 10 pack

Marketingtekst Sony CD-RW 74min 650Mb 650MB 10stuk(s)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony CD-RW 74min 650Mb 650MB 10stuk(s).
Verpakking met 10 stuks CD-RW 650 MB, 74 min. Deze ruime herschrijfbare disc met een capaciteit van 650 MB beantwoordt aan de meest intensieve opslagbehoeften, van grote digitale beeldbestanden tot multimedia-presentaties.

- CD-RW-media van hoge kwaliteit
- Hoge capaciteit
- Zeer betrouwbaar
- Voor duizend keer herschrijven van uw data
Korte samenvatting Sony CD-RW 74min 650Mb 650MB 10stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Sony CD-RW 74min 650Mb 650MB 10stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony CD-RW 74min 650Mb, 650 MB, 10 stuk(s), 120 mm, CDRom, CDRW, 74-82, 74 min
Lange samenvatting Sony CD-RW 74min 650Mb 650MB 10stuk(s):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony CD-RW 74min 650Mb 650MB 10stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony CD-RW 74min 650Mb. Standaardcapaciteit: 650 MB, Aantal per verpakking: 10 stuk(s), Diameter optische disk: 120 mm. Afmetingen (BxDxH): 120 x 120 x 1,2 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
650 MB
Aantal per verpakking*
10 stuk(s)
Diameter optische disk*
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
CDRom, CDRW
Dikte optische disk
1,2 mm
Reflection rate
74-82
Opnametijd
74 min
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Polycarbonaat
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
-5 - 55°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-5 - 55°C
Relatieve luchtvochtigheid bij opslag (geen condensering)
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
120 x 120 x 1,2 mm