X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BKM-FW32
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BKM-FW32 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 15:24:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 30444
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony BKM-FW32 netwerkkaart & -adapter:
De korte redactionele beschrijving van Sony BKM-FW32 netwerkkaart & -adapter
BKMFW32 - NETWORK ADAPTOR FOR FWD32 AND FWD42

Marketingtekst Sony BKM-FW32 netwerkkaart & -adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony BKM-FW32 netwerkkaart & -adapter.
The BKMFW32 is an IP addressable Network Management Adaptor for Sony Public Display FWD Series with the common interface of the FWD Option Slot. It enables the FWD Series to be controlled, monitored and accessed from a Windows computer connected to LAN, WAN or the Internet.

-10BASE-T/100BASE-TX.
-Remote Display Control.
Korte samenvatting Sony BKM-FW32 netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Sony BKM-FW32 netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony BKM-FW32, Bedraad, Draadloos, 0 - 35 °C, -10 - 40 °C, Internet explorer ver.6.0
Lange samenvatting Sony BKM-FW32 netwerkkaart & -adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony BKM-FW32 netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony BKM-FW32. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: Draadloos. Minimale systeemeisen: Internet explorer ver.6.0
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
Draadloos
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
1 W
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
135 mm
Gewicht en omvang
Diepte
The distance from the front to the back of something.
90 mm
Hoogte
Hoogte van het product
30 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
120 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 35°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-10 - 40°C
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
Internet explorer ver.6.0