X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AIT-1 Turbo internal ATAPI tape drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AITI100AS show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:25:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20898
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony AIT-1 Turbo internal ATAPI tape drive Intern AIT 40GB tape drive:
De korte redactionele beschrijving van Sony AIT-1 Turbo internal ATAPI tape drive Intern AIT 40GB tape drive
AITi100AS - AIT-1 Turbo internal ATAPI tape drive (black/white bezel)

Marketingtekst Sony AIT-1 Turbo internal ATAPI tape drive Intern AIT 40GB tape drive

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony AIT-1 Turbo internal ATAPI tape drive Intern AIT 40GB tape drive.
Alternative to DAT72, the AIT-1 Turbo drives provide easier connectivity, higher performance, higher capacity and higher reliability than DAT72 drives but cost less. The drives are available as internal SATA, ATAPI or SCSI or external SCSI versions.
Turbos are the fastest in their class. With a native transfer rate of 21.6GB/h, they can fill the 40GB cassette in less than two hours. The AIT - 1 Turbo has the highest reliability through AME media and a dustproof bezel design. It also uses a low cost AIT Turbo media.
Suitable for
HP ProLiant server environments
Tested and certified with HP Proliant server and bundled with HP mounting rails. Better backup solution for HP ProLiant servers than standard backup drives
IBM, Dell, Fujitsu Siemens server environments
Tested and certified with those servers for easy integration of additional back-up drives
Korte samenvatting Sony AIT-1 Turbo internal ATAPI tape drive Intern AIT 40GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de Sony AIT-1 Turbo internal ATAPI tape drive Intern AIT 40GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony AIT-1 Turbo internal ATAPI tape drive, AIT, 2.6:1, ATA/ATAPI (Ultra ATA100), 300000 uur, 40 GB, 104 GB
Lange samenvatting Sony AIT-1 Turbo internal ATAPI tape drive Intern AIT 40GB tape drive:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony AIT-1 Turbo internal ATAPI tape drive Intern AIT 40GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony AIT-1 Turbo internal ATAPI tape drive. Soort: AIT, Compressieratio: 2.6:1, Interface: ATA/ATAPI (Ultra ATA100). Standaardcapaciteit: 40 GB, Capaciteit met compressie: 104 GB, Drive, omvang buffer: 12 MB. Overdrachtssnelheid (piek): 100 MB/s, Sustained data transfer rate (native): 6 MB/s. Kleur van het product: Zwart, Wit. Typisch stroomverbruik: 7 W
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Soort*
Characteristics of the device.
AIT
Compressieratio*
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2.6:1
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
ATA/ATAPI (Ultra ATA100)
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
300000 uur
Opslagmedia
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
40 GB
Capaciteit met compressie*
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
104 GB
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
12 MB
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid (piek)
100 MB/s
Sustained data transfer rate (native)
6 MB/s
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart, Wit
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
7 W
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 40°C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
970 g
Overige specificaties
Datacompressie
Door data te comprimeren kan er veel meer data worden opgeslagen op dezelfde hoeveelheid geheugen. Er zijn twee verschillende methodes van data compressie: de één wordt veel gebruikt voor multimedia, zoals foto's (bijv. jpeg) en muziek (bijv. mp3) hierbij gaat echt data verloren, bijv. bij mp3 worden de tonen, die te hoog of laag voor het menselijk oor zijn om te horen, niet opgeslagen en bij foto's die met jpeg gecomprimeerd zijn worden hele subtiele kleurverschillen en dergelijke weggelaten. Bij de andere methode (bijv. zip) gaat geen data verloren, deze wordt veel gebruikt om software kleiner te maken om te downloaden.
ALDC (Adaptive Lossless Data Compression)
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
101,6 x 155 x 41,2 mm
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sony AIT-1Turbo external tape drive AIT 40GB tape drive
Sony AIT-1Turbo external tape drive AIT 40GB tape drive
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AITE100SBK
EUR 88,84
(excl. VAT)
EUR 107,50(incl. VAT)
Sony AIT-1 Turbo internal SATA tape drive Intern AIT 40GB tape drive
Sony AIT-1 Turbo internal SATA tape drive Intern AIT 40GB tape drive
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AITI100STS
 — 
Sony AIT-1 Turbo internal SCSI tape drive Intern AIT 40GB tape drive
Sony AIT-1 Turbo internal SCSI tape drive Intern AIT 40GB tape drive
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AITI100S
 —