X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Buzz!: Das Musik Quiz
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9686361
Categorie :
Electronic games which involves a human interacting with a user interface, generating visual feedback on a video device such as a laptop, games console or handheld device.
videogames
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 11 aug 2016 03:25:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7003
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Buzz!: Das Musik Quiz:
De korte redactionele beschrijving van Sony Buzz!: Das Musik Quiz
Buzz: The Music Quiz for PlayStation 2

Marketingtekst Sony Buzz!: Das Musik Quiz

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Buzz!: Das Musik Quiz.
Vingers aan de knoppen! Je reactievermogen en je muzikale kennis worden getest in dit briljante quizspel.

Maak kennis met Buzz, de eerste in een nieuwe reeks quizprogramma's waarin jij en je vrienden de deelnemers zijn! Met meer dan 5000 verschillende muziekvragen en meer dan 1000 muziekclips uit zestig jaar muziekgeschiedenis is Buzz de ultieme manier om je muziekkennis te testen.

Buzz wordt compleet geleverd met vier speciale drukknoppen en een USB-hub waarmee je ze kunt aansluiten op je PlayStation 2. Iedereen die wel eens naar de radio heeft geluisterd, kan Buzz spelen!

- Een fantastisch nieuw quizspel, compleet met vier speciale drukknoppen.
- Ruim 1000 muziekclips en meer dan 5000 vragen.
- Unieke spelshow-ervaring, live in je eigen woonkamer.
Korte samenvatting Sony Buzz!: Das Musik Quiz:
Deze korte samenvatting van de Sony Buzz!: Das Musik Quiz-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Buzz!: Das Musik Quiz, PlayStation 2, Puzzel, SCEE, DEU
Lange samenvatting Sony Buzz!: Das Musik Quiz:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Buzz!: Das Musik Quiz, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Buzz!: Das Musik Quiz. Platform: PlayStation 2, Genre: Puzzel, Taalversie: DEU
Sony Buzz!: Das Musik Quiz videogames (9686361)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Platform*
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PlayStation 2
Genre*
Style or category of film, computer game etc.
Puzzel
Kenmerken
Taalversie *
The version of the language used in software etc. for example English (UK) and English (US).
DEU
Ontwikkelaar *
Company that develops software etc.
SCEE
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sony BUZZ - Junior Jungle Party + 4 x Buzzer
Sony BUZZ - Junior Jungle Party + 4 x Buzzer
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9621089
 — 
Sony Buzz! Junior: Jungle Party
Sony Buzz! Junior: Jungle Party
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9672272
 —