X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ratchet: Gladiator - Platinum
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9603870
Categorie :
Electronic games which involves a human interacting with a user interface, generating visual feedback on a video device such as a laptop, games console or handheld device.
videogames
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:28:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6342
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Ratchet: Gladiator - Platinum PlayStation 2 Duits:
De korte redactionele beschrijving van Sony Ratchet: Gladiator - Platinum PlayStation 2 Duits
Ratchet: Gladiator - Platinum for PlayStation 2

Marketingtekst Sony Ratchet: Gladiator - Platinum PlayStation 2 Duits

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Ratchet: Gladiator - Platinum PlayStation 2 Duits.
De best bewapende Lombax van de melkweg is terug en hij knokt voor zijn leven... live op tv.

Ratchet: Gladiator voert de serie in een nieuwe richting, met een adventure waarin actie een zeer belangrijke rol speelt. De Lombax-held is totaal veranderd. Ditmaal moeten Ratchet en zijn trouwe robotvriend Clank deelnemen aan de illegale realitysoap DreadZone, waarin alles draait om vechten.

'Meer' is absoluut het sleutelwoord. Meer voertuigen om te besturen, meer vijanden om af te maken en veel meer aanpasbare modificaties voor de wapens. Het nieuwe uiterlijk van Ratchet completeert de koerswijziging van de serie, terwijl explosieve teamgevechten in talloze arena's de plaats innemen van de schattige platform- en knal-actie. De fantastische humor is er echter nog steeds, al heeft die nu een wat wrangere, meer satirische ondertoon.

- Nieuwe verhaallijn, nieuwe gameplay, nieuwe Ratchet!
- Verbeterd modificatiesysteem geeft je de beschikking over duizenden aan te passen wapens.
- Twee spelers kunnen nu offline samenwerken, plus verbeterde online multiplayer-gevechten.
Korte samenvatting Sony Ratchet: Gladiator - Platinum PlayStation 2 Duits:
Deze korte samenvatting van de Sony Ratchet: Gladiator - Platinum PlayStation 2 Duits-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Ratchet: Gladiator - Platinum, PlayStation 2, avontuur, Insomniac Games, Duits
Lange samenvatting Sony Ratchet: Gladiator - Platinum PlayStation 2 Duits:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Ratchet: Gladiator - Platinum PlayStation 2 Duits, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Ratchet: Gladiator - Platinum. Platform: PlayStation 2, Genre: avontuur, Taalversie: Duits
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Platform*
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PlayStation 2
Genre*
Style or category of film, computer game etc.
avontuur
Kenmerken
Taalversie *
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Duits
Ontwikkelaar *
Company that develops software etc.
Insomniac Games