X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Jak X: Combat Racing - Platinum
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9602279
Categorie :
Electronic games which involves a human interacting with a user interface, generating visual feedback on a video device such as a laptop, games console or handheld device.
videogames
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:28:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5745
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Jak X: Combat Racing - Platinum PlayStation 2 Duits:
De korte redactionele beschrijving van Sony Jak X: Combat Racing - Platinum PlayStation 2 Duits
Jak X: Combat Racing - Platinum for PlayStation 2

Marketingtekst Sony Jak X: Combat Racing - Platinum PlayStation 2 Duits

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Jak X: Combat Racing - Platinum PlayStation 2 Duits.
Knok op de circuits en in de arena's van Kras City om het fameuze duo van Naughty Dog te redden.

Nadat de Dark Maker is verslagen in Jak 3, is Jak naar Kras City geroepen. Dit is de thuishaven van een opwindende nieuwe sport: combat-racen. Hier zal de erfenis van de gedode tegenstander Krew worden voorgelezen. Helaas maakt het onderdeel uit van een postume intrige van de bendeleider. Uiteindelijk moeten Jak en Daxter voor hun leven vechten in het Kras City Grand Championship.

Jak X is een mengeling van verwoestende raceactie met gevechten tussen voertuigen in een arena. Dit maakt het spel uniek in de populaire Jak en Daxter-serie. Voer 120 taken uit over 20 bochtige parkoersen en acht open arena's. Gebruik een assortiment power-ups om ervoor te zorgen dat ons heldhaftige koppel het kampioenschap wint. Je kunt Jax X ook koppelen aan Daxter voor de PlayStation Portable voor een groot aantal geheime voorwerpen en personages.

- Race en vecht op meer dan 20 verbluffende parkoersen en acht enorme arena's in de open lucht
- Zaai chaos in meer dan twaalf unieke, volledig aan te passen en vernietigbare strijdvoertuigen
- Speel online met talloze mogelijkheden.
Korte samenvatting Sony Jak X: Combat Racing - Platinum PlayStation 2 Duits:
Deze korte samenvatting van de Sony Jak X: Combat Racing - Platinum PlayStation 2 Duits-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Jak X: Combat Racing - Platinum, PlayStation 2, Naughty Dog, Duits
Lange samenvatting Sony Jak X: Combat Racing - Platinum PlayStation 2 Duits:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Jak X: Combat Racing - Platinum PlayStation 2 Duits, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Jak X: Combat Racing - Platinum. Platform: PlayStation 2, Taalversie: Duits, Ontwikkelaar: Naughty Dog
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Platform*
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PlayStation 2
Kenmerken
Taalversie *
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Duits
Ontwikkelaar *
Company that develops software etc.
Naughty Dog