X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5CDQ80P
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5CDQ80P
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 13 feb 2017 14:52:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7191
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony 5CDQ80P 700MB 5stuk(s) lege cd:
De korte redactionele beschrijving van Sony 5CDQ80P 700MB 5stuk(s) lege cd
CDR 80MIN 700MB PRINTABLE 5PK 48x

Marketingtekst Sony 5CDQ80P 700MB 5stuk(s) lege cd

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 5CDQ80P 700MB 5stuk(s) lege cd.
Media van hoge kwaliteit
Maximaal 700MB capaciteit op een enkele CD
Zeer betrouwbaar
Geschikt voor de nieuwste opnamesnelheden
Korte samenvatting Sony 5CDQ80P 700MB 5stuk(s) lege cd:
Deze korte samenvatting van de Sony 5CDQ80P 700MB 5stuk(s) lege cd-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 5CDQ80P, 700 MB, 5 stuk(s), 48x, 80 min
Lange samenvatting Sony 5CDQ80P 700MB 5stuk(s) lege cd:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 5CDQ80P 700MB 5stuk(s) lege cd, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony 5CDQ80P. Standaardcapaciteit: 700 MB, Aantal per verpakking: 5 stuk(s), Schrijfsnelheid CD: 48x
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal per verpakking*
5 stuk(s)
Kenmerken
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Opnametijd
80 min