X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Mini-CD-R 5CDQ22
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5CDQ22
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 13 feb 2017 14:52:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 25499
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Mini-CD-R 5CDQ22 200MB 5stuk(s):
De korte redactionele beschrijving van Sony Mini-CD-R 5CDQ22 200MB 5stuk(s)
5CDQ22 - 5-pack 8-cm CD-R's, 22 min.

Marketingtekst Sony Mini-CD-R 5CDQ22 200MB 5stuk(s)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Mini-CD-R 5CDQ22 200MB 5stuk(s).
-Media van hoge kwaliteit
-Maximaal 200 MB capaciteit op een enkele disc
-Zeer betrouwbaar
Korte samenvatting Sony Mini-CD-R 5CDQ22 200MB 5stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Sony Mini-CD-R 5CDQ22 200MB 5stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Mini-CD-R 5CDQ22, 200 MB, 5 stuk(s), 22 min, Polycarbonaat, 1,2 mm, 1,2 m/s
Lange samenvatting Sony Mini-CD-R 5CDQ22 200MB 5stuk(s):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Mini-CD-R 5CDQ22 200MB 5stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Mini-CD-R 5CDQ22. Standaardcapaciteit: 200 MB, Aantal per verpakking: 5 stuk(s), Opnametijd: 22 min
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
200 MB
Aantal per verpakking*
5 stuk(s)
Dikte optische disk
1,2 mm
Linear velocity
The speed at which data can be recorded on hardware e.g. the write speed of a DVD.
1,2 m/s
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Polycarbonaat
Opnametijd
22 min
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
-5 - 55°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-5 - 55°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent