X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5C90HF
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5C90HF
Categorie :
Sealed plastic object containing a length of audio or videotape, wound on a pair of spools, for insertion into a recorder, playback device, or other machine.
audio-/videocassettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 20 feb 2017 14:26:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 17516
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony 5C90HF audio-/videocassette:
De korte redactionele beschrijving van Sony 5C90HF audio-/videocassette
5C90HF - HF-geluidscassette van 90 min in een verpakking van 5 stuks: een universele HiFi-cassette die waarheidsgetrouwe geluidsreproductie biedt voor elk type muziek of vocale opnamen.

Marketingtekst Sony 5C90HF audio-/videocassette

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 5C90HF audio-/videocassette.
-IEC I, Type I, Normal Position.
-Goed voor CD.
-Hoogwaardige componenten (HPC I).
-Stabiele wikkeling.
-Verkrijgbare opnametijden:46, 60, 70, 90, 120 min.
Korte samenvatting Sony 5C90HF audio-/videocassette:
Deze korte samenvatting van de Sony 5C90HF audio-/videocassette-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 5C90HF, 5 stuk(s)
Lange samenvatting Sony 5C90HF audio-/videocassette:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 5C90HF audio-/videocassette, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony 5C90HF. Aantal per verpakking: 5 stuk(s)
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking*
5 stuk(s)
Technische details
Soort *
Characteristics of the device.
Audio сassette