X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
8 cm CD-RW Rewritable Discs
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3MCRW-156A
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:20:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9229
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony 8 cm CD-RW Rewritable Discs 156MB:
De korte redactionele beschrijving van Sony 8 cm CD-RW Rewritable Discs 156MB
8 cm CD-RW Rewritable Discs. 156MB / 3pcs Pack

Marketingtekst Sony 8 cm CD-RW Rewritable Discs 156MB

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 8 cm CD-RW Rewritable Discs 156MB.
156 MB capacity

Compatible with CD-RW drives with normal speed, 2x speed and 4x speed recording capability

Weight: approx. 8 g (x 3)

Dimensions: diameter 8 cm (x 3)

Label surface strengthened with protective coating

Orange Book Part 3, Volume 1.0, Version 2.0 Standard

Korte samenvatting Sony 8 cm CD-RW Rewritable Discs 156MB:
Deze korte samenvatting van de Sony 8 cm CD-RW Rewritable Discs 156MB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 8 cm CD-RW Rewritable Discs, 156 MB, Compatible with CD-RW drives with normal speed, 2x speed and 4x speed recording capability, 8 g
Lange samenvatting Sony 8 cm CD-RW Rewritable Discs 156MB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 8 cm CD-RW Rewritable Discs 156MB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony 8 cm CD-RW Rewritable Discs. Standaardcapaciteit: 156 MB, Compatibiliteit: Compatible with CD-RW drives with normal speed, 2x speed and 4x speed recording capability. Gewicht: 8 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
156 MB
Kenmerken
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Compatible with CD-RW drives with normal speed, 2x speed and 4x speed recording capability
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
8 g