X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Videoband VHS 180 minuten (3)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3E180VGF
Categorie :
Video tapes which are blank so data can be recorded on them using a video recorder / VCR.
lege video tapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:27:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11008
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Videoband VHS 180 minuten (3) lege video tape:
De korte redactionele beschrijving van Sony Videoband VHS 180 minuten (3) lege video tape
Videoband VHS 180 min (3)

Marketingtekst Sony Videoband VHS 180 minuten (3) lege video tape

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Videoband VHS 180 minuten (3) lege video tape.
3-pack VHS V Premium Tape - 180 min. The Premium range will delight even the most demanding audience. Perfectly suited to digital recording, it will ensure you brilliant pictures and exceptional sound.
Korte samenvatting Sony Videoband VHS 180 minuten (3) lege video tape:
Deze korte samenvatting van de Sony Videoband VHS 180 minuten (3) lege video tape-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Videoband VHS 180 minuten (3)
Lange samenvatting Sony Videoband VHS 180 minuten (3) lege video tape:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Videoband VHS 180 minuten (3) lege video tape, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Videoband VHS 180 minuten (3)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Tape-maat
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
1,27 cm
Technische details
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
17 µm
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
58,1 kA/m