X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
8cm DVD-R Handycam 3 Pack
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3DMR30-BT
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:54:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7813
Deze statistiek is gebaseerd op de 64978 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63287 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony 8cm DVD-R Handycam 3 Pack:
De korte redactionele beschrijving van Sony 8cm DVD-R Handycam 3 Pack
Sony 8cm DVD-R Handycam 3 Pack

Marketingtekst Sony 8cm DVD-R Handycam 3 Pack

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 8cm DVD-R Handycam 3 Pack.
The DMR30 is a single sided 30 min disc that is compatible with most DVD players, Playstation 2 consoles, and DVD-ROM drives. Compact size makes it extremely convenient to carry so that you can capture all of those special occasions.
Korte samenvatting Sony 8cm DVD-R Handycam 3 Pack:
Deze korte samenvatting van de Sony 8cm DVD-R Handycam 3 Pack-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 8cm DVD-R Handycam 3 Pack
Lange samenvatting Sony 8cm DVD-R Handycam 3 Pack:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 8cm DVD-R Handycam 3 Pack, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony 8cm DVD-R Handycam 3 Pack. Standaardcapaciteit: 1,4 GB, Opnametijd: 30 min, Diameter optische disk: 80 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
1,4 GB
Aantal*
The number of products there are.
3
Kenmerken
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
80 mm
Opnametijd
30 min