X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2N860P-BT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2N860P-BT
Categorie :
Video tapes which are blank so data can be recorded on them using a video recorder / VCR.
lege video tapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:23:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20735
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony 2N860P-BT lege video tape:
De korte redactionele beschrijving van Sony 2N860P-BT lege video tape
Digital8 Tape - 60 min - Blisterverpakking 2 stuks. Profiteer optimaal van de digitale kracht van uw Digital8 camcorder met 500-lijns resolutie. Zet uw opnamen over op uw computer. Ideaal voor LP-modus.

Marketingtekst Sony 2N860P-BT lege video tape

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 2N860P-BT lege video tape.


De perfecte tape voor uw digitale opnamen..

Resolutie 500 regels..

Mogelijkheid om 50% meer op te nemen in de LP-modus zonder kwaliteitsverlies..

Reinigingstape: V825CLD.

Korte samenvatting Sony 2N860P-BT lege video tape:
Deze korte samenvatting van de Sony 2N860P-BT lege video tape-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 2N860P-BT
Lange samenvatting Sony 2N860P-BT lege video tape:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 2N860P-BT lege video tape, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony 2N860P-BT
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs