X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2DVM60PR-BT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2DVM60PR-BT
Categorie :
Video tapes which are blank so data can be recorded on them using a video recorder / VCR.
lege video tapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:27:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 31439
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony 2DVM60PR-BT lege video tape:
De korte redactionele beschrijving van Sony 2DVM60PR-BT lege video tape
MiniDV Premium Tape - 60 min

Marketingtekst Sony 2DVM60PR-BT lege video tape

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 2DVM60PR-BT lege video tape.
MiniDV Premium Tape - 60 min. Blisterverpakking 2 stuks. MiniDV Premium is de ideale tape voor alledaags gebruik en biedt waar voor uw geld met uitmuntende beeldkwaliteit en duurzaamheid.
Korte samenvatting Sony 2DVM60PR-BT lege video tape:
Deze korte samenvatting van de Sony 2DVM60PR-BT lege video tape-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 2DVM60PR-BT
Lange samenvatting Sony 2DVM60PR-BT lege video tape:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 2DVM60PR-BT lege video tape, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony 2DVM60PR-BT
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Tape-maat
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
6,35 mm
Technische details
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
7 µm
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
105 kA/m