X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10MFD2HDGF
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10MFD2HDF
Categorie :
Diskettes, ook wel floppies genaamd, zijn een redelijk ouderwetse manier van data opslaan. Een voordeel is dat zeer veel computers een diskette drive hebben, maar een groot nadeel is de zeer geringe opslagcapaciteit van slechts 1,4 MB voor gewone 3.5" floppies.
diskettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:27:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21066
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony 10MFD2HDGF:
De korte redactionele beschrijving van Sony 10MFD2HDGF
Sony diskette 3,5" MFD-2HD-F DOS 1,44Mb

Marketingtekst Sony 10MFD2HDGF

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 10MFD2HDGF.
Count on Sony, the inventor of the 3.5" micro floppy disk format, to deliver consistent reliable performance. Sony diskettes have an anti-static shutter and a dust resistant special cleaning mechanism, and are tested and 100% certified for superior quality and durability.
Korte samenvatting Sony 10MFD2HDGF:
Deze korte samenvatting van de Sony 10MFD2HDGF-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 10MFD2HDGF, 1,44 MB
Lange samenvatting Sony 10MFD2HDGF:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 10MFD2HDGF, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony 10MFD2HDGF. Opslagcapaciteit: 1,44 MB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Opslagcapaciteit
De maximale hoeveelheid data die door het product opgeslagen kan worden in megabyte (1 MB = 1 miljoen bytes).
1,44 MB
Technische details
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Schrijfmethoden
List of methods employed for writing to media
MFD2HD