X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10DVM60PR
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10DVM60PR
Categorie :
Sealed plastic object containing a length of audio or videotape, wound on a pair of spools, for insertion into a recorder, playback device, or other machine.
audio-/videocassettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 dec 2015 15:01:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21452
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony 10DVM60PR:
De korte redactionele beschrijving van Sony 10DVM60PR
MiniDV Premium Tape - 60 min. Verpakking van 10 stuks. MiniDV Premium is de ideale tape voor alledaags gebruik en biedt waar voor uw geld met uitmuntende beeldkwaliteit en duurzaamheid.

Marketingtekst Sony 10DVM60PR

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 10DVM60PR.
-Perfecte digitale foto met een resolutie van meer dan 500 regels.
-Onbeperkte mogelijkheden voor het bewerken en delen van uw video's.
-Mogelijkheid om maximaal 50% meer op te nemen in de modus LP.
Korte samenvatting Sony 10DVM60PR:
Deze korte samenvatting van de Sony 10DVM60PR-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 10DVM60PR
Lange samenvatting Sony 10DVM60PR:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 10DVM60PR, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony 10DVM60PR
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Verpakking
Aantal
The number of products there are.
10
Technische details
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
7 µm
Tapebreedte (metrisch)
The size of the tape from one side to the other.
6,35 mm
Technische details
Vierkantheid
78 procent
Remanentie
500 mT
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
1320 kA/m
Soort
Characteristics of the device.
MiniDV Premium
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sony DVM60EXM
Sony DVM60EXM
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
DVM60EXM2E
 —