Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony 10DPR120ASP 4.7GB lege dvd

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10DPR120ASP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10DPR120ASP
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14058
Deze statistiek is gebaseerd op de 69191 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67430 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:31:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony 10DPR120ASP 4.7GB lege dvd :
De korte redactionele beschrijving van Sony 10DPR120ASP 4.7GB lege dvd

DVD+R 4.7GB 8SPEED SPINDLE10
Meer>>>

Sony 10DPR120ASP 4.7GB lege dvd

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 10DPR120ASP 4.7GB lege dvd.
Digitale video-, audio- en multimediabestanden maken en opslaan
Capaciteit maximaal 4,7 GB, 7 keer zo groot als een CD-R
Gloednieuwe verpakking.
De nieuwe AccuCORE-technologie garandeert een grotere compatibiliteit, een stabiel schrijfproces, een temperatuuraanpassing en een beter betrouwbare archivering.
DVD-video-beeldkwaliteit
Kan worden afgespeeld op de meeste bestaande DVD-videospelers en DVD-Rom-stations in PC's
Korte samenvatting Sony 10DPR120ASP 4.7GB lege dvd:
Deze korte samenvatting van de Sony 10DPR120ASP 4.7GB lege dvd-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 10DPR120ASP, 4,7 GB
Lange samenvatting Sony 10DPR120ASP 4.7GB lege dvd :

Sony 10DPR120ASP. Standaardcapaciteit: 4,7 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 10DPR120ASP 4.7GB lege dvd, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
X