X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10DMR47B-IP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10DMR47B-IP
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:06:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 46221
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony 10DMR47B-IP lege dvd:
De korte redactionele beschrijving van Sony 10DMR47B-IP lege dvd
Met een inkjetprinter te bedrukken 16X DVD-R, (10-stuks, jewel caseverpakking). Ideaal om uw discs aan uw smaak aan te passen en ze een professionele uitstraling te geven, handig voor in uw archief en om thema's te maken, maar ook gewoon leuk.

Marketingtekst Sony 10DMR47B-IP lege dvd

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 10DMR47B-IP lege dvd.
-Digitale video- audio- en multimediabestanden maken en opslaan;
-Capaciteit maximaal 4,7 GB 7 keer zo groot als een CD-R;
-Sony's unieke AccuCORE-technologie garandeert een snellere adressering een grotere compatibiliteit een stabiel schrijfproces een temperatuuraanpassing en een beter betrouwbare archivering;
-Beeldkwaliteit DVD Video;
-Kan worden afgespeeld op de meeste bestaande DVD-videospelers en DVD-Rom-stations in PC's;
Korte samenvatting Sony 10DMR47B-IP lege dvd:
Deze korte samenvatting van de Sony 10DMR47B-IP lege dvd-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 10DMR47B-IP
Lange samenvatting Sony 10DMR47B-IP lege dvd:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 10DMR47B-IP lege dvd, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony 10DMR47B-IP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Dikte optische disk
1,2 mm
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Track pitch
0,74 µm
Kenmerken
Reflection rate
45-85
Slingering frequentie
186
Verpakking
Inhoud doos of mastercarton
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example, if there is a 24 unit and a 48 unit MC, this would be the quantity of units in the 24 unit MC
1 stuk(s)
Aantal in grote omdoos
Aantal eenheden van een product dat in een grote omdoos past.
10