X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10CDRW700SLD-SPE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10CDRW700SLD-SPE
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:06:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21224
Deze statistiek is gebaseerd op de 66800 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65070 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony 10CDRW700SLD-SPE lege cd:
De korte redactionele beschrijving van Sony 10CDRW700SLD-SPE lege cd
Verpakking met 10 stuks CD-RW-media 700 MB (1x-4x snelheid) in slanke opbergtas. De ultieme keuze in CD-RW-media voor eenvoudig opbergen, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Marketingtekst Sony 10CDRW700SLD-SPE lege cd

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 10CDRW700SLD-SPE lege cd.
-Compatibiliteit voor 1x -4x herschrijfsnelheid.
-Enorme capaciteit (700 MB).
-Zeer betrouwbaar.
-Kan uw gegevens duizendmaal herschrijven.
-CD-RW-media van hoge kwaliteit.
Korte samenvatting Sony 10CDRW700SLD-SPE lege cd:
Deze korte samenvatting van de Sony 10CDRW700SLD-SPE lege cd-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 10CDRW700SLD-SPE, CD-RW, Polycarbonaat, 1.2~5.6, 5 - 95 procent, -5 - 55 °C, 5 - 95 procent
Lange samenvatting Sony 10CDRW700SLD-SPE lege cd:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 10CDRW700SLD-SPE lege cd, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony 10CDRW700SLD-SPE. Soort: CD-RW, Materiaal: Polycarbonaat, Linear velocity: 1.2~5.6
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Soort*
Characteristics of the device.
CD-RW
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Diameter optische disk*
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Dikte optische disk
1,2 mm
Linear velocity
The speed at which data can be recorded on hardware e.g. the write speed of a DVD.
1,2~5,6 m/s
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Polycarbonaat
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-5 - 55°C
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
-5 - 55°C