X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-R 80min-700Mb 48x (10)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10CDQ80N-PRINCE
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
(her)schrijfbare CD's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8123
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony CD-R 80min-700Mb 48x (10):
De korte redactionele beschrijving van Sony CD-R 80min-700Mb 48x (10)
CDR 80MIN 1.48X 10PK 700MB + FREE GAME

Marketingtekst Sony CD-R 80min-700Mb 48x (10)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony CD-R 80min-700Mb 48x (10).
Pack of 10 CD-R 700 MB, 80 min.Ideal for everyday use, this CD-Recortable media combines supreme quality with winning reliability to meet all your personal and professional storage requirements.
-High-quality media .
-Provides up to 700 MB capacity on each single disc.
-Very reliable.
-Compatible with latest recording speeds .
Korte samenvatting Sony CD-R 80min-700Mb 48x (10):
Deze korte samenvatting van de Sony CD-R 80min-700Mb 48x (10)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony CD-R 80min-700Mb 48x (10), Compatible with latest recording speeds
Lange samenvatting Sony CD-R 80min-700Mb 48x (10):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony CD-R 80min-700Mb 48x (10), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony CD-R 80min-700Mb 48x (10). Standaardcapaciteit: 700 MB, Compatibiliteit: Compatible with latest recording speeds
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Kenmerken
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Compatible with latest recording speeds
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sony Pack of 10 CD-R 700 MB, 80 min
Sony Pack of 10 CD-R 700 MB, 80 min
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
10CDQ80N
 —