X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
100DMR47BSP-TP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
100DMR47BSP-TP
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 17:55:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21469
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony 100DMR47BSP-TP lege dvd:
De korte redactionele beschrijving van Sony 100DMR47BSP-TP lege dvd
16X DVD-R, geleverd in een spindle boxverpakking van 100 stuks. Ideaal voor het snel opnemen en eenvoudig opslaan van grote hoeveelheden gegevens.

Marketingtekst Sony 100DMR47BSP-TP lege dvd

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 100DMR47BSP-TP lege dvd.
-Digitale video- audio- en multimediabestanden maken en opslaan;
-Capaciteit maximaal 4,7 GB 7 keer zo groot als een CD-R;
-Sony's unieke AccuCORE-technologie garandeert een snellere adressering een grotere compatibiliteit een stabiel schrijfproces een temperatuuraanpassing en een beter betrouwbare archivering;
-DVD-video-beeldkwaliteit;
-Kan worden afgespeeld op de meeste bestaande DVD-videospelers en DVD-Rom-stations in PC's;
Korte samenvatting Sony 100DMR47BSP-TP lege dvd:
Deze korte samenvatting van de Sony 100DMR47BSP-TP lege dvd-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 100DMR47BSP-TP, 4,7 GB, DVD-R, 100 stuk(s), 120 min, 45-85, 0,74 µm
Lange samenvatting Sony 100DMR47BSP-TP lege dvd:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 100DMR47BSP-TP lege dvd, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony 100DMR47BSP-TP. Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Soort: DVD-R, Aantal per verpakking: 100 stuk(s)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Soort*
Characteristics of the device.
DVD-R
Aantal per verpakking*
100 stuk(s)
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Kenmerken
Dikte optische disk
1,2 mm
Track pitch
0,74 µm
Opnametijd
120 min
Reflection rate
45-85
Slingering frequentie
186
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sony 50DMR47BSP-TP lege dvd
Sony 50DMR47BSP-TP lege dvd
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
50DMR47BSP-TP
 — 
Sony 3DPW30A-BT
Sony 3DPW30A-BT
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
3DPW30A
 —