X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WL-527 Wireless Network Router 54g + 2 WLAN Cards
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-527
Categorie : draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 01 mrt 2016 09:37:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11862
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom WL-527 Wireless Network Router 54g + 2 WLAN Cards:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom WL-527 Wireless Network Router 54g + 2 WLAN Cards
WL-527 Wireless Network Broadband Router 54G + 2 WLAN Cardbus Cards

Marketingtekst Sitecom WL-527 Wireless Network Router 54g + 2 WLAN Cards

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom WL-527 Wireless Network Router 54g + 2 WLAN Cards.
Deze Wireless Network Broadband Router vormt het middel punt van ieder 2.4 GHz draadloos netwerk: één of meerdere Wire less Network Adapters (PC Card, PCI of USB) kunnen via de Broadband Router met elkaar communiceren. Daarnaast is communicatie tussen de Broadband Router en andere draadloze Access Points onderling mogelijk (roaming) en kan een verbinding worden gemaakt met een bestaand bekabeld netwerk. Dankzij de routerfunctie hebben alle aangesloten PC’s (bedraad en/of draadloos) op volledige snelheid toegang tot internet via één inter-net abonnement. De 4 ingebouwde Switchpoorten kunnen worden gebruikt voor het aansluiten van extra PC’s of netwerkapparatuur.

De Broadband Router werkt volgens de 802.11g draadloze netwerkstandaard (18-23 Mbps), maar is ook downwards compatible met de bestaande 802.11b standaard (5,5 Mbps).
Korte samenvatting Sitecom WL-527 Wireless Network Router 54g + 2 WLAN Cards:
Deze korte samenvatting van de Sitecom WL-527 Wireless Network Router 54g + 2 WLAN Cards-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom WL-527 Wireless Network Router 54g + 2 WLAN Cards, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, Ethernet: 10/100 Mbps, 2.4 GHz
Lange samenvatting Sitecom WL-527 Wireless Network Router 54g + 2 WLAN Cards:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom WL-527 Wireless Network Router 54g + 2 WLAN Cards, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom WL-527 Wireless Network Router 54g + 2 WLAN Cards. Netwerkstandaard: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g. Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: Ethernet: 10/100 Mbps, Max. overdrachtssnelheid: 0,054 Gbit/s, Frequentiebereik: 2.4 GHz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Netwerkstandaard*
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Overige specificaties
Frequentiebereik
2.4 GHz
Overige specificaties
Max. overdrachtssnelheid
0,054 Gbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
Ethernet: 10/100 Mbps
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4x Ethernet
1x Power
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sitecom Wireless Network Router Kit 54g
Sitecom Wireless Network Router Kit 54g
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
WL-534
 —