X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Network Broadband Router 140g+
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-143
Categorie : draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 30 dec 2015 10:15:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20481
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sitecom Wireless Network Broadband Router 140g+:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Wireless Network Broadband Router 140g+
Wireless Network Broadband Router 140g+

Marketingtekst Sitecom Wireless Network Broadband Router 140g+

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Wireless Network Broadband Router 140g+.
Deze Wireless Network Broadband Router vormt het middelpunt van je draadloze netwerk: ИИn of meerdere Wireless Network Adapters (PC Card, PCI of USB) kunnen via de Broadband Router met elkaar communiceren, maar dankzij de Nitro XM technologie kunnen de adapters ook rechtstreeks communiceren. Deze situatie luistert naar de naam 'Direct Link' en levert een verhoogde overdrachtssnelheid op. Daarnaast is communicatie tussen de Broadband Router en andere draadloze Access Points onderling mogelijk (roaming) en kan een verbinding worden gemaakt met een bestaand bekabeld netwerk. Dankzij de routerfunctie hebben alle aangesloten PC's (bedraad en/of draadloos) op volledige snelheid toegang tot internet via ИИn internet abonnement. De 4 ingebouwde Switchpoorten kunnen worden gebruikt voor het aansluiten van extra PC's of netwerkapparatuur. De nieuwste generatie Nitro XM draadloze netwerkproducten van Sitecom kenmerkt zich door een zeer hoge doorvoersnelheid die 2 maal zo hoog ligt dan bij de bestaande 802.11g standaard. De Nitro XM standaard is volledig automatisch compatible met andere draadloze standaarden die werken op de 2,4 GHz frequentie, zonder dat hiervoor instellingen gewijzigd hoeven te worden.
Korte samenvatting Sitecom Wireless Network Broadband Router 140g+:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Wireless Network Broadband Router 140g+-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Wireless Network Broadband Router 140g+, 802.3, 802.3u, 802.11 b, 802.11g, 188 x 130 x 30 mm, Wireless, Nitro XM standard
Lange samenvatting Sitecom Wireless Network Broadband Router 140g+:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Wireless Network Broadband Router 140g+, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom Wireless Network Broadband Router 140g+. Datalink-protocollen: 802.3, 802.3u, 802.11 b, 802.11g. Gewicht: 260 g. Afmetingen (BxDxH): 188 x 130 x 30 mm, Netwerkfuncties: Wireless, Max. overdrachtssnelheid: 0,14 Gbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Draadloos LAN
Aantal kanalen
The number of channels the device has. There can be an individual input or output for each channel.
13
Netwerk
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
802.3, 802.3u, 802.11 b, 802.11g
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
260 g
Overige specificaties
Max. overdrachtssnelheid
0,14 Gbit/s
Beheerplatform
Nitro XM standard
Netwerkfuncties
Draadloos
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
188 x 130 x 30 mm
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sitecom WL-173
Sitecom WL-173
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
WL-173
 — 
Sitecom Wireless Network Router Kit 54g
Sitecom Wireless Network Router Kit 54g
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
WL-534
 —