X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Network Cardbus Card 54g
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-112 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:32:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15927
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom Wireless Network Cardbus Card 54g:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Wireless Network Cardbus Card 54g
Wireless Network Cardbus Card 54g

Marketingtekst Sitecom Wireless Network Cardbus Card 54g

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Wireless Network Cardbus Card 54g.
Met deze Wireless Network cardbus card kun je je notebook direct verbinden met ieder 2.4 GHz draadloos netwerk. Doordat deze high speed cardbus card ook downwards compatible is met de bestaande 802.11b standaard (11 Mbps) is een optimale communicatie met deze standaard gegarandeerd. ?De 802.11g high speed wireless LAN standaard heeft een overdrachtssnelheid tot 54 Mbps.

- Verbind je Notebook met een draadloos netwerk.
- 802.11 b/g compatible.
Korte samenvatting Sitecom Wireless Network Cardbus Card 54g:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Wireless Network Cardbus Card 54g-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Wireless Network Cardbus Card 54g, Draadloos, 54 Mbit/s, 2,4 GHz, Notebook
Lange samenvatting Sitecom Wireless Network Cardbus Card 54g:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Wireless Network Cardbus Card 54g, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom Wireless Network Cardbus Card 54g. Connectiviteitstechnologie: Draadloos. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Bandbreedte: 2,4 GHz. Compatibiliteit: Notebook
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Bandbreedte
2,4 GHz
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Notebook