Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sitecom Wireless Network Omni Antenna 10dBi

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Network Omni Antenna 10dBi
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-031 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Device which creates a wireless network by sending out radio waves across a certain range.
antennes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 nov -1
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 95992
Deze statistiek is gebaseerd op de 73454 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 71755 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 aug 2017 21:49:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom Wireless Network Omni Antenna 10dBi :
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Wireless Network Omni Antenna 10dBi

Wireless Network Omni Antenna 10dBi
Meer>>>

Sitecom Wireless Network Omni Antenna 10dBi:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Wireless Network Omni Antenna 10dBi.
Met deze 10dBi omnidirectionele antenne kun je zeer eenvoudig het bereik in je draadloze network vergroten. Door de Omni Antenna aan je draadloze router te bevestigen, kun je profiteren van een optimaal draadloos signaal met een minimum aantal ‘dead spots’ (plaatsen in huis waar het signaal verzwakt of wegvalt).
Korte samenvatting Sitecom Wireless Network Omni Antenna 10dBi:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Wireless Network Omni Antenna 10dBi-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Wireless Network Omni Antenna 10dBi, 10 dBi, IEEE 802.11b, 50 Ohm, 360°, 30°, Omni-directional antenna
Lange samenvatting Sitecom Wireless Network Omni Antenna 10dBi :

Sitecom Wireless Network Omni Antenna 10dBi. Versterking antenne (max): 10 dBi, Netwerkstandaard: IEEE 802.11b, Impedantie: 50 Ohm. Soort antenne: Omni-directional antenna, Aansluiting antenne: RP-SMA, Polarisatie: Verticale polarisatie

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Wireless Network Omni Antenna 10dBi, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Versterking antenne (max) *
10 dBi
Frequentieband *
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Netwerkstandaard
IEEE 802.11b
Impedantie
50 Ohm
H-plane (3 dB straalbreedte)
360°
E-plane (3 dB straalbreedte)
30°
Kenmerken
Soort antenne *
Omni-directional antenna
Kenmerken
Aansluiting antenne *
RP-SMA
Polarisatie
Verticale polarisatie
Voltage Standing Wave Ratio (VSWR)
2
Bedoeld voor
Binnen
Kleur van het product
Zwart
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
-20 - 70 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 85 °C
Land Distributor
Italia 1 distributor(s)
X