X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Network Omni Antenna 5dBi
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-030
Categorie :
Device which creates a wireless network by sending out radio waves across a certain range.
antennes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:52:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 48023
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom Wireless Network Omni Antenna 5dBi antenne:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Wireless Network Omni Antenna 5dBi antenne
Wireless Network Omni Antenna 5dBi

Marketingtekst Sitecom Wireless Network Omni Antenna 5dBi antenne

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Wireless Network Omni Antenna 5dBi antenne.
Met deze 5dBi omnidirectionele antenne kun je zeer eenvoudig het bereik in je draadloze network vergroten. Door de Omni Antenna aan je draadloze router te bevestigen, kun je profiteren van een optimaal draadloos signaal met een minimum aantal ‘dead spots’ (plaatsen in huis waar het signaal verzwakt of wegvalt).
Korte samenvatting Sitecom Wireless Network Omni Antenna 5dBi antenne:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Wireless Network Omni Antenna 5dBi antenne-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Wireless Network Omni Antenna 5dBi, 5 dBi, IEEE 802.11b, 50 Ohm, 360°, 60°, Omni-directioneel
Lange samenvatting Sitecom Wireless Network Omni Antenna 5dBi antenne:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Wireless Network Omni Antenna 5dBi antenne, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom Wireless Network Omni Antenna 5dBi. Versterking antenne (max): 5 dBi, Netwerkstandaard: IEEE 802.11b, Impedantie: 50 Ohm. Soort antenne: Omni-directioneel, Aansluiting antenne: RP-SMA, Polarisatie: Verticale polarisatie
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Versterking antenne (max)*
Antenna gain is the measurement of an antenna's ability to amplify the incoming microwave signals in a particular direction, compared with the sensitivity of an isotropic antenna in any direction, or a dipole antenna in the equatorial direction.
5 dBi
Frequentieband*
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Netwerkstandaard
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.11b
Impedantie
The effective resistance of an electric circuit or component to alternating current, arising from the combined effects of ohmic resistance and reactance.
50 Ohm
H-plane (3 dB straalbreedte)
360°
E-plane (3 dB straalbreedte)
60°
Kenmerken
Soort antenne *
Type of antenna, also known an aerial, e.g. external, internal.
Omni-directioneel
Aansluiting antenne *
The way in which the antenna is connected to the device e.g. coaxial.
RP-SMA
Polarisatie
Verticale polarisatie
Voltage Standing Wave Ratio (VSWR)
1.5
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
-20 - 70°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-30 - 85°C