X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SP-101 - 1000VA UPS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SP-101
Categorie :
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:21:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8630
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sitecom SP-101 - 1000VA UPS:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom SP-101 - 1000VA UPS
SP-101 - 1000VA UPS

Marketingtekst Sitecom SP-101 - 1000VA UPS

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom SP-101 - 1000VA UPS.
SP-101 - 1000VA UPS
De Sitecom UPS (Uninterruptable Power Supply) beschermt uw PC en uw kostbare data door noodstroom te leveren wanneer de stroom uitvalt. Hierdoor bent u gewapend tegen allerlei soorten stroomstoringen. De automatische spanningsregeling (AVR) beschermt tegen spannings- of frequentiefluctuaties. De ingebouwde accu beschermt tegen terugkerende stroomonderbrekingen of com plete stroomuitval. De UPS kan uw PC of server voor een periode van 30 minuten van stroom voorzien. De smart utility functie zorgt ervoor dat er geen data verloren gaat en dat alle actieve applicaties op de juiste manier worden afgesloten voordat de computer afgesloten wordt. De UPS beschikt ook over een poort voor het opvangen van storingen via telefoon, fax, modem en internetverbinding.
Korte samenvatting Sitecom SP-101 - 1000VA UPS:
Deze korte samenvatting van de Sitecom SP-101 - 1000VA UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom SP-101 - 1000VA UPS
Lange samenvatting Sitecom SP-101 - 1000VA UPS:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom SP-101 - 1000VA UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom SP-101 - 1000VA UPS. Output power capacity: 1000 VA
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Energie
Output power capacity*
The maximum power that the device can produce.
1000 VA
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sitecom SP-100 UPS 650VA + Management Software
Sitecom SP-100 UPS 650VA + Management Software
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
SP-100
 —