X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PC-003 - ISDN PC-Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PC-003 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5412810174270
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:29:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 17300
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sitecom PC-003 - ISDN PC-Card:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom PC-003 - ISDN PC-Card
PC-003 - ISDN PC-Card

Marketingtekst Sitecom PC-003 - ISDN PC-Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom PC-003 - ISDN PC-Card.
PC-003 - ISDN PC-Card
Supersnel Internetten via ISDN. Met deze adapter kunt u met een snelheid tot 128 Kbps over het Internet surfen en/of E-mail versturen. De kaart wordt geplaatst in een vrij PC card slot van het notebook en is eenvoudig te installeren.
Geschikt voor Windows 98SE/ME /NT4/2000/XP
Inclusief RVS-Com-Lite voor o.a. communicatiepoort simulatie, verzenden en ontvangen van faxen, digitaal antwoord apparaat, data communicatie, analoge modem simulatie (o.a. girotel)
Meertalige handleiding, waaronder Nederlands
CTR-21 Europese goedkeuring
Voor gebruik in PC card slot type II
128 Kbps doorvoersnelheid
Korte samenvatting Sitecom PC-003 - ISDN PC-Card:
Deze korte samenvatting van de Sitecom PC-003 - ISDN PC-Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom PC-003 - ISDN PC-Card, PC Card 16-bit, Drivers & Utilities, RVS-COM Lite, Bedraad, Microsoft Windows 95/98, Microsoft Windows 2000 / NT4.0, Microsoft Windows Millennium Edition
Lange samenvatting Sitecom PC-003 - ISDN PC-Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom PC-003 - ISDN PC-Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom PC-003 - ISDN PC-Card. Hostinterface: PC Card 16-bit. Overdrachtssnelheid: 0,128 Mbit/s, Meegeleverde software: Drivers & Utilities, RVS-COM Lite, Connectiviteitstechnologie: Bedraad
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PC Card 16-bit
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,128 Mbit/s
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Drivers & Utilities, RVS-COM Lite
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 95/98, Microsoft Windows 2000 / NT4.0, Microsoft Windows Millennium Edition
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x modem - ISDN - RJ-45 - 1
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sitecom ISDN USB Adapter
Sitecom ISDN USB Adapter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
DC-104
 —