X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Network Internet Security Camera
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LN-403
Categorie :
Also known as CCTV, these are video cameras used inside and outside to monitor people for security reasons.
bewakingscamera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:07:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13541
Deze statistiek is gebaseerd op de 66830 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65095 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom Network Internet Security Camera:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Network Internet Security Camera
Network Internet Security Camera

Marketingtekst Sitecom Network Internet Security Camera

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Network Internet Security Camera.
Deze Wireless Network Internet Camera is ideaal voor het op afstand monitoren van diverse ruimtes. Hierbij kun je denken aan ruimtes in huis, zoals bijvoorbeeld de babykamer of woonkamer, maar natuurlijk ook aan zakelijke toepassingen zoals de bewaking van een receptieruimte of magazijn. Door de Wireless Network Internet Camera met je draadloze router te verbinden, maakt hij deel uit van je draadloze netwerk en kun je vanaf elke PC of notebook via internet of intranet toegang krijgen tot de live beelden die de camera vastlegt.

Het enige wat je hiervoor dus nodig hebt, is een web browser en een IP adres. Op deze manier kun je dus op ieder moment en vanaf iedere locatie je huis of kantoor in de gaten houden!
Korte samenvatting Sitecom Network Internet Security Camera:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Network Internet Security Camera-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Network Internet Security Camera, HTTP, FTP, TCP/IP, UDP, ARP, ICMP, BOOTP, RARP, DHCP, PPPoE, MTP, 5 - 40 °C, -25 - 50 °C, 5 - 95 procent, Pintium 2 266 MHz, DC 5V/2.4 A
Lange samenvatting Sitecom Network Internet Security Camera:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Network Internet Security Camera, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom Network Internet Security Camera. Ondersteunde netwerkprotocollen: HTTP, FTP, TCP/IP, UDP, ARP, ICMP, BOOTP, RARP, DHCP, PPPoE, MTP. Minimale processor: Pintium 2 266 MHz. Stroomvoorziening: DC 5V/2.4 A, Afmetingen (BxDxH): 130 x 70 x 35 mm, Netwerkfuncties: 10 Base-T/100 Base TX
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Lenssysteem
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
6 mm
Opslagmedia
Flash memory
0,512 MB
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
0,512 MB
Netwerk
Ondersteunde netwerkprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
HTTP, FTP, TCP/IP, UDP, ARP, ICMP, BOOTP, RARP, DHCP, PPPoE, MTP
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
155 g
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
4,5 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 40°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-25 - 50°C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Minimale systeemeisen
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pintium 2 266 MHz
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
64 MB
Overige specificaties
Netwerkfuncties
10 Base-T/100 Base TX
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
130 x 70 x 35 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
DC 5V/2.4 A
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sitecom Network Internet Security Camera
Sitecom Network Internet Security Camera
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
LN-402
 —