X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
All-In-One Printer Server
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LN-308
Categorie :
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:55:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 40286
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom All-In-One Printer Server print server:
De korte redactionele beschrijving van Sitecom All-In-One Printer Server print server
All-In-One Printer Server

Marketingtekst Sitecom All-In-One Printer Server print server

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom All-In-One Printer Server print server.
Deze Multi-Functional USB Server is de ideale oplossing voor het gezamenlijk gebruiken van All-in-One USB printers, USB printers en USB scanners in je netwerk. Door de USB Server met je router of switch te verbinden, kun je vanaf iedere locatie in huis of kantoor printen, scannen of faxen en hoeft je apparatuur niet meer in de buurt van je PC te staan.

De USB Server is bovendien geschikt voor het aansluiten van externe USB harde schijven, waardoor je ook gezamenlijk bestanden kunt delen en opslaan vanaf alle PC’s in je netwerk.
Korte samenvatting Sitecom All-In-One Printer Server print server:
Deze korte samenvatting van de Sitecom All-In-One Printer Server print server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom All-In-One Printer Server, Ethernet LAN, USB
Lange samenvatting Sitecom All-In-One Printer Server print server:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom All-In-One Printer Server print server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sitecom All-In-One Printer Server. Netwerkconnectietype: Ethernet LAN. Interface: USB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Netwerkconnectietype*
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Ethernet LAN
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB